Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kibontott tömegnövelőt vissza...

Kibontott tömegnövelőt vissza lehet küldeni (Myprotein)?

Figyelt kérdés
Tegnap kibontottam a tömegnövelőt, bekevertem az előírtaknak megfelelően, de borzasztóan por íze és állaga van, fogyaszthatatlan számomra. Próbáltam vízzel is higítani, ráztam egy fél óráig, de változatlan volt. Kibontottan visszaküldhetem? Vissza fogják adni az árát, vagy egy részét? Írtam az ügyfélszolgálatuknak is, de értelmetlen választ kaptam

szept. 24. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

"értelmetlen választ kaptam"

Te nem fogod fel != értelmetlen.

szept. 24. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom. Internetes vásárlásnál van elállási lehetőség, de ilyen jellegű termékek ki vannak zárva belőle.
szept. 24. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már nem, általában csak bontatlan csomagolású terméket vesznek vissza.
szept. 24. 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Vettem egy csomag lisztet, kibontottam, sütöttem hókiflit belőle, visszaküldhetem? Izomagy!
szept. 24. 19:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem értem minek kell lehurrogni, nem egy lisztről van szó ami kb 500 forint hanem majdnem 20ezer forint értékű dologról. Ezért gondoltam hogy van ilyen opcio Felfogtam minden egyes válaszát amit írtak de nem volt belőle használható.
szept. 25. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:

"nem volt belőle használható."

Tehát nem fogtad fel.

szept. 25. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi nem volt belőle használható? Olyan dolgot nem vesznek, nem vehetnek vissza, amit elfogyastasz (megiszol, megeszel). Újra eladni nem lehet, meg sem venné senki, de tilos is.
szept. 25. 17:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem alap dolognak kéne lennie, ha egy ilyen drága termékről van szó, hogy ha kb 100g-ot elhasználtam a 2,5 kg-ból, akkor mondjuk visszavegyék ha ihatatlan az egész (számomra), vagy akkor áruljanak olyan kiadást amiből le tudnám tesztelni hogy amúgy megéri-e megvenni, pl mint a proteinekből is van minta. Ebből nem találtam. Na mindegy, megpróbálom valakinek akkor eladni, vagy odaadni. Nem kioktatást kértem, meg jogtalan leszólást, annyit kérdeztem hogy vissza tudom-e küldeni, akik válaszoltak rendesen, azoknak köszönöm, további válaszokat várok, hogy valaki küldött-e már így
szept. 25. 18:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kéne alapnak lennie, és nem az. 20k huf manapság már lófalloszt alig ér egyébként is.
szept. 25. 18:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet visszaküldeni! Ahogy fogkefét, alsóneműt, stb sem.

Erre a termékre nem vonatkozik az elállási jog.

Lásd:

[link]

29. §

Ennyi.

szept. 25. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!