Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen legyen a társasjátékom?

Milyen legyen a társasjátékom?

Figyelt kérdés
A cím arról árulkodik mintha valami óvodás tette volna fel ezt a kérdést, de igazából arról van szó hogy az iskolába, projektmunkát kell készítenünk egy általunk választott könyvből. Én amúgy Leiner Laura Bábeljét választottam. A projekt, lehet, társas, újság, képregény, szórólap...stb. Én a társast választottam mert régen kiskoromban szerettem társasjátékokat készíteni, viszont azok akkor még nagyon alapok voltak. A kérdés igazából annyi lenne, ha van valami ötletetek, a szabályokra, vagy ha volt olyan játékotok amivel játszottatok és nagyon tetszett benne az egyik szabály azt is leírhatnátok, meg ugye ez egy nagy könyv nem tudom melyik részéről csináljak, gondoltam a vonatútra is bár az egy elég kicsi rész nem tudom. Ha vkinek van vmi jó ötlete kérlek jelezze mert eléggé szorít az idő.

szept. 16. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

1. Ezt te vállaltad és a te feladatod!

2. Ha annyira szereted/szeretted készíteni, akkor mit keresel itt?

3. Ha nem tudsz mit kezdeni ezzel a feladattal, akkor vállald el a szórólap készítését...

Ha bármelyik ponttal nem értesz egyet, mint válasz, értelmesen érvelve tedd ide további válaszodat.

szept. 16. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! Mindenben igazad van, tudom én vállaltam ezt a feladatot, csak egyszerűen most nincsenek ötleteim és ha valakinek van valami jó ötlete akkor azt megosztahtná velem ennyi!
szept. 16. 12:16
 3/7 anonim válasza:
Nincs otletem :(
szept. 17. 16:16
 4/7 elistvan ***** válasza:
80%
Ismerni kellene a jelenetet vagy röviden a könyvet, hogy miről szól. Amúgy fogsz egy egyszerű meglévő társasjátékot és a grafikáját megváltoztatod, (bábúkat és a táblát vagy a kártyákat ha kártyajáték) a könyvhöz illeszkedőre és ennyi. nagy szerzők is csinálják ezt.
okt. 12. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, nagy szerzõk nem csinálják, mert lesz egy már ismert játék árnyékában futó nyilvánvaló koppintásuk, a társasjátékos társadalom meg elég tudatos, fõleg mint vásárló. Szóval egy Nagy szerzõ ebbõl nagyon nem élne meg.

Viszont iskolai projektnek elmegy.

A könyvet, a tematikát te ismered.

Már csak az a kérdés, milyen korszerû társasjáték-mechanikákat ismersz, amikor hangulatában illenének hozzá.

okt. 16. 22:45
 6/7 elistvan ***** válasza:
80%

Dehogynem, Knizia ebből él. Különben hogy tudott volna több mint 700 játékot elkészíteni? A saját játékait kicsik leporolja kap egy pici újítást és

grafikai tuningot másik országban másik néven kiadja. Attól, hogy te valamit nem tudsz, attól még az létezik. Egy csomó lengyel belpiacos játéka így készül pl.

[link]

okt. 17. 15:30
 7/7 elistvan ***** válasza:
Sőt újratémázva Stefan Feld is kiadja a régi játékait.
okt. 19. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!