Van egy társasjátékom aminek a táblája vékony papírból van. Hogy tudnám megoldani, hogy egy keményebb karton legyen az alapja?
Nemrég vettem egy társast, és kicsit csalódásként ért, hogy a játéktábla papírlapból készült. A játék nagyon jó, így sokszor lesz használatba véve, ezért kicsit féltem a táblát. Van/volt valakinek már valaha hasonló gondja? Hogyan oldottátok/oldanátok meg?
Én arra gondoltam, mint lehetséges opció, hogy lefotózom mesterien a táblát, kinyomtatom (egyébként nem nagy) és a kinyomtatott lapot ráragasztom/eleve ragasztó hátú lapon nyomtatom egy keményebb kartonlapra. De akkor viszont nem tudom miként lehetne összehajtani, hisz ha egy kartont ketté hajtunk, megtörhet.
Valakinek van esetleg valami ötlete?
Köszi a válaszokat :)
1-es: lehet ez lesz. Csak az a baj, hogy maga a játék doboza is olyan kicsi, hogy csak a táblát összehajtva fér bele :( de így lehet, hogy fénymásolom és a fóliázott lenne itthon, az eredeti pedig csak utazáskor lenne használva.
2-es: Villamosdilemma. De szerintem a magyar kiadás annyira új, hogy nincs hozzá külön tábla. Angolul nem tudom másoknak gondot okozott-e ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!