Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ducinnak számít ez a test alkat?

Ducinnak számít ez a test alkat?

Figyelt kérdés
[link]
2024. aug. 30. 10:04
 1/5 anonim válasza:
100%
Nem
2024. aug. 30. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen egészséges felnőtt női testalkat. Izom van ahol kell, hogy legyen, illetve zsír réteg is van ahol kell hogy legyen.
2024. aug. 30. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Ez skinny fat, vékony, de zsíros vagy és a tartásod is rossz. Sportolj többet, figyelj jobban a kajára is.
2024. aug. 30. 12:19
 4/5 A kérdező kommentje:
3# Igen, tudom, hogy nem jó a testtartásom. Nemrég kezdtem el edzeni, mert túl kövérnek érzem magam, de mindenki azt mondja, hogy nem vagyok az. Kíváncsi voltam semleges emberek véleményére. Köszönöm az őszinteséged.
2024. aug. 30. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy kövér, de tényleg van rajtad babaháj, izom meg szinte semmi. Tartáshibád is van. Tartás javító torna kellene, ha az rendbe jön, jöhet az erősítő edzés.
2024. aug. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!