Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Semmi produktívat nem csinálok...

Semmi produktívat nem csinálok, gondolok itt tanulásra, sokszor házimunkára. Évek óta ebben az állapotban vagyok, de nem tudom rávenni magam, hogy ne csak sorozatok nézésével töltsem az időm, ami rettenetesen zavar (mégis ez van). (?)

Figyelt kérdés

Van aki volt ebben a helyzetben, és sikerült túljutnia rajta?

Vagy legalább volna jó tanácsa?

Kérlek rossz hangvételű hozzászólást ne írjatok

aug. 29. 22:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
aug. 31. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, valamelyest vagyok is. Engem az érettségi rázott ki ebből az állapotból. Kialakult egy rutinom, és ahhoz ragaszkodtam. Szépen fokozatosan kezdj el haladni vele, tűzz ki célokat. Pl. 'Megnézek egy részt a sorozatomból, ha megírtam a matek házit. Pihenek fél órát, ha elmosogattam'. Nekem ez az önjutalmazásos módszer bevált. Az idő múlásával pedig próbálhatod majd növelni a feladatokat az egyes jutalmak között
szept. 1. 15:34
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 köszönöm hogy próbálsz segíteni, de nálam eleve az a legrosszabb, ha elkezdek pihenni; nehezen veszem rá utána magam, hogy újra elkezdjek valami hasznosat csinálni

Viszont akkor te csak 12.-es korodban kezdtél el tanulni?

szept. 1. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 vagyok

Rendszeresen igen, előtte abból voltam el főleg ami óráról megmaradt, akkor mindig próbáltam figyelni

szept. 1. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!