Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hányan tanulnak programozóknak?

Hányan tanulnak programozóknak?

Figyelt kérdés
Szeretitek is a matekot vagy inkább a számítógépek érdekelnek?

aug. 29. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire vagy kíváncsi: Akik elkezdik, vagy akik be is fejezik? Hatalmas különbség van a kettő között.
aug. 29. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát,miért megy oda ha nem végzi el?
aug. 29. 17:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Engem az igazi kockák érdekelnek
aug. 29. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet tanulni bármit, viszont fontos hozzá az érdeklődés (vagy akár egy kitűzött cél) is.
aug. 29. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Amennyinek csak kell.
szept. 4. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kutyaütő programozónak vagy igazinak?
szept. 8. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az igazi?
szept. 8. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Aki olyan típus emberileg és lélekben is.Nagyon szereti a matekot és a programozást.
szept. 8. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akkor jelen! Bár a mateknak nem minden részét szeretem, az algebrával és az analízissel elboldogulok, de a valszámot és a statisztikát biztos, hogy nem nekem találták ki, azokból sikerült is egyszer megbuknom. De van egy még jobb: fizika, abból 3x is sikerült. Én alapvetően szeretem a fizikát, gimiben végig jeles voltam belőle, és érdekel is. Viszont amit egyetemen lenyomtak 1 félév alatt... Képzeld el a középiskolás fizikát Newtontól kezdve a termodinamikán keresztül az optikáig, megfűszerezve persze mindezt némi felsőbb matematikával.
szept. 8. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!