Mit tegyek ha keveset aludtam éjjel?
Figyelt kérdés
Éjfélkor feküdtem le, de 4 - 5 körül már ébren voltam, és nem bírtam visszaaludni.aug. 23. 06:26
2/9 A kérdező kommentje:
11 - Most nyári szünet van.
aug. 23. 07:28
3/9 A kérdező kommentje:
×1
aug. 23. 07:29
5/9 anonim válasza:
Akkor mit rinyalsz hogy nem alutal, aludj nappal
6/9 anonim válasza:
Ha ráérsz akkor aludj most, ha nem tudsz nappal aludni várd meg az estét. Nem túl bonyolult
7/9 anonim válasza:
Te nagyon mókás vagy, kérdező. Vannak olyanok (pl én), akik ezt életvitelszerűen csinálják, mert ennyi idejük jut aludni. Ebben a dög melegben amúgy sem bír senki normálisan aludni. Ha pedig ráérsz, és hajnali elfoglaltságot keresel, nincs is jobb egy napindító sétánál.
8/9 anonim válasza:
En birok aludni, semmi bajom az alvassal, igaz 28 fok van a szobaba, boxerbe alszok
9/9 Senior Séf válasza:
Egy kimaradt éjszakát féllábon is kilehet bírni. Majd a negyediknél reklamálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!