Mit csináljak ha csunya az arcom?
Olyan csunyanak erzem az arcomat.
Amikor meglatom a tukorbe vagy ha lefenykepeznek rondanak latom magamat semmi onbizalmam sincsen
Mit tegyek? Gyűlölöm már magamat nagyon!
Itt egy kep rolam.
Szerintetek mi a helyzet? Szoktam borotvalkoznj csak gyorsan nol vissza 2 nap mulva es holnap borotvalkozom, csak hogy ne mondjatok hogy meg kellene borotvalkozom.
Semmi olyan dolog/tényező nincsen az arcodon, ami rondává tenne.
Az más kérdés, hogy kinek milyen vonások imponálnak az arcon.
Egy valamit véss a fejedbe:
Nem volt, nincs és nem is lesz se ember, se tárgy, se semmi élőlény, aki/ami mindenkinek tetszene, bejönne. Legyen szó külső-belső tulajdonságról.
Pl az emberi koponya 22 csontból áll. Mind egyedi. Olyannyira, hogy simán beazonosítható, összerakható pl egy ásatáson.
Erre jönnek a különböző szövetek stb. amik szintén egyediek.
Nagyon mások vagyunk, főleg, ha részletekbe merülünk el.
Mindenkinek más az ízlése is. Ahogy neked is van saját ízlésvilágod. Külső dolgoktól belsőig.
Neked is és mindenki másnak is megvan a maga ízlése alapján a kép, hogy mit lát szépnek-csúnyának a nőn, férfin. Miket tart szebbnek, vonzóbbnak.
Az, hogy a te ízlésedbe milyen faszi kinézetek szépek, milyen nők szépek/vonzóak az a te nézeted ízlésed szerint.
Őket megválogathatod.
S ott van a magunk teste, ami adott, nem válogathatunk meg.
Az más kérdés, hogy saját ízlésvilágunknak mennyire felel meg.
Itt ezt máskép kell kezelni.
Önelfogadástól mindennek a témának a megértéséig, amit felvázoltam.
Amin pedig tudunk változtatni, fejlődni egészséges kereteken belül, azon érdemes dolgozni.
Pl frizura, ápoltság, ruha stílusok, testformázás pl torna stb.
Mindezen elgondolkodva folytatnám a témát:
Pl valaki megtetszik neked, arca, teste stb. Lehet, hogy neked bejön, de ő önmagának nem igazán. Ahogy pl te is.
Nem véletlen más az ízlésünk.
Csak pár pl:
Barátom nem szereti a kék szemét, én imádom.
Nem szeretem az anyajegyem a dekoltázsomnál, neki kifejezetten bejön, tetszik.
Nem szeretem melleimen a fogyás csíkokat, ő gerjed rá szó szerint.
Nem szeretem a szőrös pasikat, barátnőmnek meg az a fétise.
Szeretem a vékony szálkás vagy normál alkatú faszikat, legtöbb ismi csajszinak az aputest dominál.
Barátnőm nem szereti a macskásan húzott szemeket, én imádom. Neki a te féle szemtípusod jön be, amely sarka lefele ível.
Volt kollégámnak nem tetszik az én arányos orrom, neki a nagy görbe női orrok jönnek be. Hiába is szeretem az orromat is, ha a másiknak nem tetszik.
Pl fiúkámmal úgy jöttünk össze, hogy elhíztunk, aztán együtt lefogytunk. Jó jözös plusz cél is volt. (régóta ismerjük egymást, láttuk azelőtt a jobb formánkat és letojtuk... Hormon illatban passzolunk és erősebb meghatározó a kapcsolatban)
A "szép" mindenkinél mást jelent.
Rengeteg arcot rajzoltam már. Mindegyiknek megvan a maga szépsége.
Az, hogy egyéni véleményünk van, az teljesen más,mert mások vagyunk.
Erre pedig nem is lehet alapozni se. De felesleges magunkat is marcangolni csakmert van saját ízlése az embernek. Ahogy neked is.
Ez egy olyan tényező, ami nagyon egyénspecifikus. Ezt kell elfogadni, feldolgozni.
Lásd a világot és annak ezen részleteit, működéseit! S ne vedd a szívedre!
2 naponta borotválkozunk mindannyian, akik így tesznek s emellett döntenek.
Vannak színészek, modellek, akiket ájuldozva csodálnak adott ismerőseim, ám számomra semmilyenek vagy csúnyának tartok. Pl Brad Pitt számomra csúnya, mások meg a nyálukat folyatják.
Mások vagyunk. Saját ízléssel.
A fentivel teljesen egyetértek (férfiként). Annyit tennék hozzá, hogy akkor sem lenne okod gyűlölni magad, ha tényleg ronda lennél. Csak a saját életed keseríted meg, és az esélyeidet rontod, ha látszik rajtad, hogy mit gondolsz magadról (ok nélkül). Egyáltalán nem biztos, hogy mások is olyannak látnak, mint te saját magad. Gyönyörű lányok is gondolhatják ugyanezt.
Ezután én kérném a kérdés törlését, és többet nem tennék fel képet magamról egyrészt a trollok, másrészt az esetleges visszaélések miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!