Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Egy baráti társasággal jártunk helyekre,az egyik sráccal jól kijöttem. Sokat beszéltünk,már eljutottunk a csókig. Tisztán emlékszem arra az estére,meg is beszéltük hogy majd másnap talizunk. Aztán eljött a nap és eltűnt,nem írt. Baratnőm írt hogy nem fog jönni azóta nem tudom mivan. Ma ráírtam minden rendben? De nem válaszol, fent van,de el sem olvassa. Engedjem el,vagy lesz még ebből valami?aug. 13. 22:12
11/14 anonim válasza:
Nem lesz ebből semmi ha nem is keres el sem olvassa mit írtál.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, énis úgy gondolom. Ha valakit érdeklek akkor keresem a társaságat. De ha még arra sem hajlandó hogy válaszoljon arra ihatunk hideg vízet. De hálistennek már kialakúlt másokkal.
aug. 14. 19:42
13/14 A kérdező kommentje:
Csak annyit nem értek meg hogyha tényleg nem érdeklem már,miért nem törölt az ismerősei közül,tiltani sem tiltott még. Amugy meg feleselges talalgatni ezer oka lehet,el kell engedni ő tovább lépett,énis azt teszem.
aug. 14. 20:43
14/14 anonim válasza:
Zavarban léttől bármi oka lehet. Így vakon mi se vagyunk gondolat olvasók és még csak annyit se láttunk, tapasztaltunk belőle, mint te magad, aki jelen volt és "ismeri" az illetőt.
Kevés infó van irományodban. Nincs miből következtetni.
Érdeklődés hiányában off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!