Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki 22 évesen...

Szerintetek ciki 22 évesen még a szüleimmel élek?

Figyelt kérdés
Nemrég jártam ki a közép sulit és úgy szereztem meg a második szakmát azt a szüleim meg cikinek tartják, hogy még 22 évesen velük élek meg csak azt hallom tőlük, hogy ők már ilyen idősen már dolgoztak meg ilyenek. De persze ha munkát kell keresni akkor ők nem segítenek benne de ha engem kell lekicsinyíteni az már rögtön megy nekik.
2024. aug. 9. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Eleg gaz hogy a szuleidtol varod el hogy munkat keressenek neked. Nyilvan ha feltetted a kerdest ezt teis erzed, es csak megnyugtatasra varsz. Hat azt nem ezen az oldalon fogod megkapni. Es munkat se fog neked senki masnkeresni.
2024. aug. 9. 09:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Rosszúl értetted meg egy kicsit rosszul fogalmaztam én is keresek munkát azt csak úgy értettem, hogyha segíteni kellene akkor nem segítenek nekem.
2024. aug. 9. 09:14
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Vannak szülők, akik nagykorú gyereknek már nem segítenek.

Sőt, képzeld: olyanok is vannak, akik már nem hajlandók ellátni, vagy közösen élni velük. A gyereknek el kell mennie.

Gondolom, te ezekből majd az egyiket se fogod csinálni.

2024. aug. 9. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Én is velük élek pedig 28 éves vagyok. Jelenleg nincs párkapcsolatom hogy összeköltözzek valakivel. Egyébként nem albérletre hanem házra spórolok. Itthon kiveszem a részem a házimunkából, szeretek főzni rájuk szeretik is a főztömet szerencsére és adok pénzt mindig a rezsivel pedig nem kérik. Soha nem mondják hogy költöznek el, szerencsére jó a viszonyunk. Kisegítjük egymást bármiben
2024. aug. 9. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

Egyáltalán nem ciki!

Nagyot változott a világ!

És előttünk is óriási változás áll.

Az egész emberiséget érinti!

Máté evangélium 24:14."A Királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön, és akkor jön el a vég."

2024. aug. 9. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy mindenhol a térítést kell nyomni!
2024. aug. 9. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis sokan ilyenkor még suliba járnak vagy épp végeztek vele

Van még időd.

2024. aug. 9. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán a szüleidnek is feltehetnéd azt a kérdést, hogy miért gondolják így. Persze, csak 22 éve kicsit másképp nézett ki a társadalom és a gazdaság, mint manapság. Szerintem nem gáz, főleg, hogy tanulsz. Én pl 21 éves koromig tanultam (érettségire épülő) szakmát, azóta abban dolgozom, és 24 évesen költöztem el otthonról albérletbe, szóval szerintem ebben semmi ciki nincsen. Bár a leírtak alapján jócskán elég okod van arra, hogy elköltözz onnan, ha jót akarsz magadnak. Tapasztalataim alapján egyébként nem lehetetlen munka mellett tanulni (mondjuk elég fárasztó), illetve felnőtt létedre ne a szüleidtől várj segítséget álláskeresés terén.
2024. aug. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!