Rics37 kérdése:
Ha FoxPost-os szállításnál nem veszem vissza az általam feladot árut, akkor mi lesz a csomaggal?
Figyelt kérdés
Jófogáson meghirdetem egy számomra feleslegessé vált tárgyat. Foxpost automatába kérte a vevő, amit én néhány nap késéssel teljesíttem is. Nekem már előre ki kellet egyszer fizetnem a szállítási költséget. Ezután mivel a terméket a vevő nem vette át időben, ezért a Foxpost vissza szállította nekem, és most azt várja tőlem, hogy a visszaszállítás költségét is fizzesem ki, hogy visszavehessem azt a tárgyat amitől eleve csak meg akartam szabadulni.
A kérdésem az lenne, hogy lesz-e bármilyen következménye ha nem veszem vissza, illetve ilyenkor mi lesz a csomaggommal?
aug. 3. 18:01
1/3 anonim válasza:
Bedobják egy központi gyűjtőbe valószínűleg.
2/3 A kérdező kommentje:
Mivel visszavenni nem akarom, aki akarja átveheti 1499Ft-ért:
Csomagátvétel határideje: 2024-08-04 06:35
Automata: Sárvár, Penny
Csomagod átvételi kódja: 139558430
aug. 3. 18:20
3/3 anonim válasza:
Visszaviszik a raktárba, ha oda elmész még 2-3 napig átveheted, ha nem veszed át megsemmisítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!