Tartózásom van az Mkk magyar követelés kezeléshez,és van egy autó a nevemen. Van joguk le foglani ha nem egyenlítem ki a tartózásom?
Figyelt kérdés
Sziasztokjúl. 23. 14:01
1/4 anonim válasza:
A követeléskezelő még csak a felszólítást intézi, hátha jobb belátásra tér az adós. Ha ennek nincs eredménye, akkor indulhat a végrehajtás, ami első körben a fizetésből tiltás szokott lenni, esetleg ingatlan jelzálogjoggal terhelés. De ha ezek nem vezetnek eredményre, akkor ingóság lefoglalás is működhet.
2/4 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek!
Rajtam olyan "szolgáltatás" - alaposan felturbózott - díját hajtották, be, amit meg sem kaptam - és marhára letojták, hogy bőségesen régebbi volt a történet, mint öt év! Ha pénzről van szó, kiszolgáltatott vagy ebben az országban és mindenki azt, ill. olyan eszközökkel vasal be kiszolgáltatott embereken, amit csak kedve szottyan!
3/4 anonim válasza:
Ha van bankszámlaszámuk kezdd el a neked megfelelő kis összegekkel törleszteni a tartozást, ismerős a házát mentette meg így illetve én is ezt csinálom.
Ekkor fizetési hajlandóságot mutatsz és nem tudnak veled mit kezdeni.
Ismerős többillios házat mentett meg így 5000 forintos utalásokkal és 5 év után elévült..
4/4 anonim válasza:
Nem évül el!
Más a papír és teljesen más a valóság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!