INTRUM követeléskezelő kiküldött egy 23 E. FT-OS csekket 7 évvel ezelőtti 5 E. Ft-os UPC elmaradásra.Ez valami vicc vagy komolyan kell venni és be kell fizetni?
Írtak valami kapcsolatot a csekk mellé? Ha igen, vedd fel velük a kapcsolatot.
Valószínűleg a kamatokkal ennyi a tartozás, mert eladhatták az adósságod.
- én is jártam így, bár csak fél éves volt a tartozásom. Lemondtam az internetet a telekomnál és azt akarták behajtani amit nem fizettem be a lemondás UTÁN :D
- apámnál meg a villanyszámlát követelték 1 év után. megvolt a befizetett csekk, elküldtük nekik
szóval vannak nekik olyan dolgaik.
mindenképpen foglalkozz vele, mert ha tényleg valós a tartozás nagyon hamar több100ezerre emelkedhet a követelésük sajnos
Ahj de okosak vagytok. Mondom, ez hogy mukodik.
2-es valaszolo: ha atadtak az intrumnak, az engedmenyezes miatt az eredeti szolgaltato rendszereben mar nem talalhato meg a tartozas.
3-as valaszolo: a szerzodes megszunese utan kuldenek egy zaroszamlat/vegszamlat, ami a torthavi fizetnivalot tartalmazza.
4-es: az elevules nem jelenti a tartozas megszuneset.
Hivd fel az intrumot, kerj reszletet.
Udv, egy volt intrumos.
"3-as valaszolo: a szerzodes megszunese utan kuldenek egy zaroszamlat/vegszamlat, ami a torthavi fizetnivalot tartalmazza."
nem küldtek
mert nem volt miről küldeni!
ugyanis a személyes ügyfélszogálaton szüntettem meg az előfizetést és mindent kifizettem ott helyben.
ráadásul minderről kaptam 2 db A4-es oldalnyi szöveget (zgazolást) is....
ne szójjá be!! :))))
ja valami nagyfejes vagy?
nincs nálatok valami telefonos meló? :)
vasútgépész végzettségem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!