Szerintetek sok ember pisil bele a vízbe a strandon?
Figyelt kérdés
Te bele szoktál?júl. 18. 14:50
31/46 anonim válasza:
30, a vízbe pisilni bepisilésnek számít?
32/46 anonim válasza:
Végülis ha azt vesszük bepisilés az is! Érdekes kérdés, eddig még nem gondolkodtam ezen.
34/46 anonim válasza:
Igen én is beleszoktam, a bnőm meg a kezével játszik vele közben :-), néha megdugom hátulról a vízben és közben beleoisilek a puncijába :-). Élvezi nagyon.
Jaaa, bocs ezt csak otthon a medencémben játszuk :-)
35/46 A kérdező kommentje:
De jó volt ez a sztori!
Jah,nem! Inkább szánalmas!
aug. 7. 14:53
36/46 anonim válasza:
Sajnos igen, sokan hugylintanak bele.
37/46 anonim válasza:
Kérdező, neked szánalmas, mi meg élvezzük (Az életünket).
38/46 anonim válasza:
Nem tudom, én medencébe sose pisilnék bele, de szabad vízbe volt, hogy azért mert nem értem ki a partra.
39/46 anonim válasza:
medencébe nagyon jó belebruggyantani pedig, szabad vízbe meg nem megyek mert nem vagyok alga :D
40/46 anonim válasza:
Egy ismerősöm futott a WC - re elkezdett becsurogni, ezért a medence szélére ült, és oda végezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!