Miért hisztizik ilyen apróságokon a nagypapám, meg dühöng a semmin?
Figyelt kérdés
A bűnöcském:
Megvártam míg 0:00 lett az idő, és akkor dugtam be a mikrót, mert az óráját sehogy se lehet már gombokkal beállítani, annyira gatya. Ezen még most is felvan háborodva, itt üvöltözik 4 órakor erre keltem, hogy mit képzelek meg hogy azt lehet "gombokkal állítani". Ja 30 éve talán lehetett, mikor új volt ez a csoda mikrója.
2024. júl. 17. 04:32
2/7 anonim válasza:
De mi a bánatot mikrózol te éjfélkor??
Amúgy nincs órád, amin tudnád nézni az időt? Nincs stopper a telefonodon??
A kérdés alapján nem biztos, hogy nagyapád a bolond...
3/7 anonim válasza:
Nem a Humor kategóriába akartad íírni?
Hogyha nem, akkor nem értem.
4/7 anonim válasza:
Talán mert felébresztetted az éjszaka közepén.
5/7 A kérdező kommentje:
De ő mondta hogy állítsam be, de ha nem mennek azok a rohadt gombok, hogy máshogy állítottam volna be?
2024. júl. 17. 10:58
6/7 anonim válasza:
Például eljátszod ugyanezt, DÉLBEN...
7/7 Senior Séf válasza:
Milyen hátrányod származott volna, hogy ha 22 órakor indítod? Ennyit csak ki tudsz számolni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!