Nemtudom miért de mindenre választ akarok kapni ez normális? 23 éves vagyok és aprósagokon gondolkodom hogy miért és hogy hogyan. Ti mitgondoltok?
Normális és dícséretreméltó.
Olvass minél többet, nézz dokumentumfilmeket, keress rá azokra a dolgokra, amelyek érdekelnek, nézd meg azoknak az ellenkezőjét is, és lassanként kialakítod a saját véleményedet sok mindenről.
"ha pl valamire nem tudom a valaszt es valaki elmondja akkor orlom magam h miert mig bele nem beszelem magamba a valaszt ami nagyon logikus ra"
Így nem mész egyről a kettőre, ez nem így megy.
Senki válaszát ne vedd készpénznek, de a te logikád sem az.
Ne "őröld magadat", hanem nézz utána az adott válaszok helyességének.
Ma már rengeteg módja van ennek.
Nem tudom, milyen kérdéseken rágódsz, de azt is meg kell találni, akinek felteheted.
A csillagok mozgásáról ne a sarki hentessel beszélgess, a pillangók életével kapcsolatban ne a házmestert kérdezd.
Úgy tűnik, rokon lelkek vagyunk, csak én 10 évvel később járok már.
Ugyanez volt a hozzáállásom nekem is.
Az egyik legérdekesbb kérdés, hogy mi a különbség köztünk és a többi ember között. Miért van az hogy mások nem akarják ilyen intenzíven megérteni a körülöttük lévő világot.
És miért van az hogy mások válaszai sosem elég kielégítőek.
Akármennyire is szeretnénk elkerülni a filozofikus válaszokat, sajnos előbb-utóbb elkerülhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!