Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Temun hogy tudok pénzt...

A Temun hogy tudok pénzt keresni? Nem teljesen értem ezt.

Figyelt kérdés
Tegnap hallottam először erről, Tiktokon is ez meg folyton. Temun bejelentkeztem, de már előtte is volt fiókom, és kaptam rögtön 3€-t. Tiktokon továbbítottam a kódot és most 5€-m van. Próbáltam Messengeren továbbítani, valahogy nem sikerült és nem kaptam több pénzt. Tudtok ebben segíteni? Vagy mit kell ilyenkor csinálni, hogy több pénzt keressek?

#pénzkeresés #temukód
júl. 16. 03:30
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Fess egy képet es add el 1 M dolláré
júl. 16. 06:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebben ennyi van. Egy kis zsebpénzt csöpögtetnek, hogy rászokj a használatra és ott költsd el a pénzed utána. De ebből te nem fogsz meggazdagodni, sem passzív jövedelmet szerezni. A refer linkes rendszerek (amikor továbbküldöd a kódodat, hogy mások beregisztráljanak és jutalékot kapsz utána) sem életképesek, nem létezik annyi potenciális új vásárló aki majd a te kódodat fogja felhasználni, hogy ebből stabil bevételed legyen. És a rendszer is van általában megcsinálva, hogy minden újabb szinten egyre több és teljesíthetetlen feltétel van.
júl. 16. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Tovabbitsd a kodot 5 millio embernek es kapsz 25 millio dollart 🤣
júl. 16. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Ezek az összegek nem pénzkeresési lehetőségek. Üdvözletféle, ajándék. Mégis mire számítasz, mindenféle munka nélkül akarsz gazdagodni? Mi vagy te, gázszerelő?
júl. 16. 09:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Normálisan kérdeztem! Tudom nem lehet vele sokat keresni, csak szerettem volna egy kis zsebpénzt, amúgy diák vagyok.
júl. 16. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
A temu nem szeret szolgálat. Arra való, hogy eladjanak termékeket. Indíts egy céget, vásárolj jó sok terméket fillérekért, és add el valamivel drágábban.
júl. 16. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a kis pénz a beetetés, hogy rászokj a termékeikre
júl. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!