Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért szűnt teljesen meg a...

Miért szűnt teljesen meg a következő oldal ahol ki tudtad keresni melyik nap mi volt műsoron pld. 1995ben? Ano blogspot...illetve Ano Blog? Illetve mi történhetett??

Figyelt kérdés

Pár napja még aktív volt az Ano blogspot...illetve ano blogspotja ahol meg tudtad keresni a konkrét évben mi ment a MTVn... mármint minden nap minden hónap műsor ismertetését..Amikor most rá klikkerek ezt írja ki angolul hogy Fiók felfüggesztve

Ez a számla felfüggesztésre került.

További információért forduljon tárhelyszolgáltatójához.

Jó az igaz hogy úgy mentem bele akkor is hogy ano megszűnt blogja de még megtudtam nézni most ez van

[link]

max egy két lapba még így tudtam bele menni...még

[link]

mi történhetett??

#tv műsor anno #műsor ujság #megszűnt blog
2023. márc. 2. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez két különböző domain. Az első egyedi nevet ad a weboldalnak, ez a szolgáltatás viszont fizetős. Ha például nem fizeted, akkor felfüggesztik a hozzáférést, és nem lesz elérhető a látogatóknak sem. A második egy ingyenes blogszolgáltatónál van regisztrálva.
2023. márc. 2. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
értem de a második egy időben írta hogy átköltözött az elsőre...
2023. márc. 2. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, látszólag a másodikon abbamaradt a posztolás és az elsőn folytatta. Az első link alatti oldal viszont felfüggesztésre került azóta. Ennek az okai általában: vagy megsértették a tárhely szabályait és emiatt korlátozták (ez egy műsorújság tartalmának megosztásával nehezen elképzelhető), vagy akkora forgalmat generált ami meghaladta az előfizetett csomag korlátait (erre sincs sok esély), vagy lehet elmaradt a szolgáltatás díjának fizetése, így most egy átmeneti állapotba került. Ha teljesül akkor feloldják és megy tovább, ha lejár a türelmi idő, akkor végleg törlődik.
2023. márc. 2. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
ápr. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!