Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jó szinglinek lenni?

Miért jó szinglinek lenni?

Figyelt kérdés
júl. 14. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem?
júl. 14. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondják hogy csak előny amúgy a szingliség
júl. 14. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos szempontok szerint az, más szempontok szerint nem.
júl. 15. 00:12
 4/7 anonim válasza:
Annyiban jó, hogy nem függsz senkitől, de közben még nem árt, ha van egy olyan személy a közeledben, akire számíthatsz.
júl. 15. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem például azért volt jó, mert egy rossz kapcsolatból léptem ki.

Nem kellett vigyázzba állnom mikor ő nagysága hazaért, senki nem számoltatott el, hogy hová b@sztam el 30e Ft-ot egy nap alatt.

Azt csinálhattam amit akartam, azt főztem amit én akartam. Oda mentem, akkor és azzal (el akart tiltani a barátnőimtől is) akivel én akarok, és akkor érek haza mikor nekem tetszik.

Tetszett ez az élet, de közben megtaláltam azt a férfit aki támogat, szeret és nem csak birtokolni akar.

júl. 15. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Az hét kapcsolatom után beláttam, hogy jobb lesz az életem ha egyedül maradok. Több szempontból is jobban érzem magam, viszont a szingli életnek is meg vannak a kihívásai és nehézségei. Az egyedüllétet meg kell tanulni kezelni. Az embernek mindent magának kell elintéznie és bizonyos értelemben csak magára is számíthat. Ez egyben megerősít másfelől pedig megnehezíti az életet. Viszont azt érzem, hogy ez a helyes számomra. Ebből kiindulva pedig élvezem a kihívásokat.
júl. 17. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Most nem írnék regényt ha nem baj.

Röviden, szabadon azt tehetsz amit akarsz és senkihez nem kell alkalmazkodj.

Ezért jó.

júl. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!