Hogyan lehetséges, hogy a főpolgármester-jelöltekre leadott szavazatokat többször is átszámolták és minden esetben más-más eredmény jött ki?
Egyetértek. Szerintem ez a leggázabb az egészben.
Nem értem, mi olyan nehéz azon, hogy a szavazat érvényes-e és 1. vagy 2. vagy 3. helyen van-e az X
"többször is"
"minden esetben"
Tudomásom szerint kétszer volt számolva. Javítsatok ki, ha tévedek.
Ebben pedig simán benne van az, hogy tévedés+korrigálás.
"Nem értem, mi olyan nehéz azon, hogy a szavazat érvényes-e és 1. vagy 2. vagy 3. helyen van-e az X"
Ebben az a nehéz, hogy sok választónak is nehézséget okoz az X berajzolása, amiről aztán jogszabályok betű ről betűre értelmezése alapján kell eldönteni, hogy minek számít, mi számít érvényesnek, stb.
#3 "Nyilván nem pártatlan emberek számolgatják ezeket, meg nyilván kb leszarják, hogy mi lesz az eredmény..."
Gratulálok, egy mondaton belül sikerült önmagadnak ellentmondani.
#2 (14:10):
Tévedsz! Nem kétszer, hanem úgy emlékszem, hogy háromszor számolták, így:
- jún. 9: a különbség 324 szavazat Karácsony javára
- jún. 14: -"- 41 -"-
- júl. 9: -"- ? -"-
Tehát legalább 3 számláls volt.
#5, az általad jún. 14-ként jelölt alkalommal csak az első körben érvénytelen szavazatokat számolták újra, nem az összeset!
Lehet persze bőszen nyomkodni a piros X-et minden nektek nem tetsző válaszra, de ez a tényeken nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!