Régen, amikor iskolába jártatok, milyen volt a menza?
3 éves koromtól eszem a menzát. Nem tudom, de nekem a legtöbb menzás kajával nem volt semmi bajom.
Persze voltak olyanok amiket nem szeretem, amik nem izlettek de a többséggel semmi bajom nem volt.
Az utóbbi talán 8-10 évben (de lehet már korábban is) jött az be, hogy sómentesen főznek, így nagyon ízetlen minden.
Amikor én jártam menzára (már jó 25 éve) akkor nagyon jól főztek, néhány étel kivételével nekem minden ízlett, mindenből ettem.
Utóbbi időben sok a por alapú étel és a félkész.
Amikor gyerek voltam mindent maguknak kellett a konyha soknak csinálni
Óvodában (2003-2005) szerettem. Iskola alsóban (2005-2009) nem, kivéve néhány ételt, mint az aranygaluska vagy a rántott hal kukoricás rizzsel. Azokból sem ettem túl sokat, mert már gyerekként is taszított az evőeszközök állapota meg ahogyan tisztították a tányérokat. A legnagyobb mélypont talán 2008 körül lehetett, amikor valami fura, pirosas löttyöt kaptunk 1 virslivel kísérve. Ötödiktől már nem voltam tanszobás, otthon ebédeltem. Azóta egyszer ettem kimondottan iskolai menzán. Finomabb volt ugyan, mint régeb, meg nem is a településemen jártam, de picit viszolyogtam tőle. Meg úgy en bloc az üzemiesebb étkezdéktől. A téma kapcsán ajánlom ezt a videót meg az alatta lévő kommenteket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!