Hogy jussak ki az olvasási válságból?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, egy ideje olvasási válságba vagyok. Egyszerűen sehogy nem bírom rávenni magam az olvasásra, nincs kedvem hozzá. Viszont ha elkezdem akkor élvezem nagyon de akkor is eltereli valami a figyelmem. Nem a könyvvel van bajom mivel nagyon érdekel a story. Valaki valami tipp?2024. júl. 8. 21:33
1/2 anonim válasza:
Nekem 7 év olvasás után állt be egy 2 éves olvasási válság
Végül ez a 3 segített:
• Kipróbáltam egy teljesen új műfajt (ami nagyon felizgatta az érdeklődésemet, tehát alig vártam, hogy belekezdhessek)
• Felnyitottam egy olyan könyvsorozatot, aminek nagyban eltér a stílusa az addig megszokottaktól (ami már régóta a polcomon porosodott)
• Újraolvastam egy régebbi kedvencet (az első könyvsorozataim egyikét, egy vicces, romantikus slice of life sztorit)
2/2 Szándékos Bendegúz válasza:
Jellegzetes tanulási problémának tűnik.
Vannak abban a könyvben idegen szavak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!