Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek egy-két éven...

Szerintetek egy-két éven belül ki tud lábalni Magyarország a válságból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon sokat gondolkodtam rajta mostanság, hogy külföldön kellene megpróbálni boldogulni. Itthon nincsen munkalehetőség (pl.: nem tudok elhelyezkedni a szakmámban), ahol most dolgozom vicc a bér, és egyáltalán örülhetek neki, hogy van hol dolgoznom. Tudom, nem az én példám nem egyedi, sokan vannak így. S ott vannak azok az emberek is, akik munkanélküliek. Szerintetek fog-e javulni az ország állapota egy-két éven belül? Ahogy elgondolkodom rajta és végiggondolom, hogy mi újság itthon, nem sok jót várhatok. Nem is csak a munkalehetőséget értem ide, hanem például saját lakás, vagy gyermekvállalás.

2010. nov. 29. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Amilyen irányba most haladunk nem hinném. Persze külföldön sem kolbászból van a kerítés.
2010. nov. 29. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább rosszabb lesz minden téren.
2010. nov. 29. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ez a "válság" nem fog elmúlni, amíg így működik a gazdaság a világon.
2010. nov. 29. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem!... Nem várható, hogy jobb lesz, inkább egyre rosszabb jövő várható Mo-on.

Minél előbb menj külföldre, több lehetőséged lesz dolgozni (ha ismered a nyelvet), biztosabb lesz a jövőd...

2010. nov. 30. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:
kilábalhatnánk pár éven belül, de ez az ország nem olyan irányba halad, hogy ez megtörténjen. a leejtő tetején vagyunk, és még nagyon mélyre tudunk száguldani.
2010. nov. 30. 09:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Szomorú,hogy itt tartunk. Tudom, hogy kint nem kolbászból vannak a kerítések, de úgy gondolom, hogy több lehetőség lenne kint. Személy szerint is úgy gondolom, hogy még lejjebb is fog kerülni ez az ország.
2010. nov. 30. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!