Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki mit csinál ebben a nagy...

Ki mit csinál ebben a nagy melegben?

Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézem a F1-et.
2024. júl. 7. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Laptoppal az ölemben hempergek a franciaágyon egy 22 ° C-ra légkondicionált szobában.
2024. júl. 7. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Én az önkielégítés mellett döntöttem.
2024. júl. 7. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézegetem a 25 fokos szobában a Gyakorin feltett kérdéseket, némelyikre válaszolok.
2024. júl. 7. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Chill-ezek a medencében a sörömmel :)
2024. júl. 7. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Én fekszem az ágyban a (még csak) 29 fokos lakásban, megy a ventilátor és így minden oké. Tegnap sétáltam 8 kmt.

Holnap végre lehűlhetek az irodában:)

2024. júl. 7. 23:57
 7/7 gungasam ***** válasza:
Jutott nekem egy hatalmas kerek szüretelő dézsa tavalyelőtt, tavaly felújítottam mert 30 éve nem használták, tettem az aljába leeresztő csapot, kívül szépen lefestettem. Fér bele vagy 500 liter víz. Ebben töltöm a legnehezebb órákat. Kellett hozzá egy Bestway víztisztító szivattyú a régi műanyag medencéről, meg 5-7 kiló só bele, hogy semmi féreg, rovar, gomba élősködő ne szeresse.Kint áll az udvaron, jól meglangyosodik a víz, én egy műanyagszéken csücsülök benne egy-egy órát, felettem árnyékoló ponyva előttem egy széles lap amelyen a teló a mobilnet, a sör.
2024. júl. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!