Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ki mit csinál ebben a nyári...

Ki mit csinál ebben a nyári melegben?

Figyelt kérdés

Mióta bejöttek ezek a 35 fokok semmit se csinálok.

Munka, házon belüli dolgok meg elmegyek bevásárolni.

Sétálni sincs kedvem, este is 27 fok volt még este 10 órakor. Most hajnalig nem leszek azért fent, hogy végre normális hőben kikapcsolódjak egy sétával.

Totál beszűkült az életterem, kb. csak itthon vagyok meg a tömegközlekedésen megsülök a többi emberrel.

Valami alternatíva? Amúgy a lakásban is rohadtul meleg van, szóval mondhatni bent se jó.

Strand jutott eszembe, de nekem valami olyan kéne ami 2-3 naponta kicsit kirángatna ebből.

Nagyon sokat fekszek, mert kb ennyi ami nem szív le ebben a melegben, de mellette úgy érzem totál tunya vagyok.

Jó formán semmihez sincs kedvem a meleg miatt, mert 3 perc múlva szakad rólam a víz. Depressziós sem akarok nyár végére lenni, hogy nem mozdulok ki egyáltalán.

Étvágyam is rossz, vizet is nehézkes önteni magamba, pedig izzadok mint egy ló.

2023. júl. 13. 13:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Milyen melegben?
2023. júl. 13. 13:12
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Kifekszek a napra feküdni, nyomkodom a Twittert, Xboxozok, videókat nézek.
2023. júl. 13. 13:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, csak a klíma segített, mert így a lakásban tudok tenni-venni.
2023. júl. 13. 13:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt csinálom, amit te. :D

Még rosszabb, hogy nekem most meló sincs, ami esetleg rávenne, hogy kimozduljak. Tegnap strandon voltunk, leégtem, mindenem fáj (bekentem magam pedig, és a nap se tűzött, szóval nem is értem, ezt hogy hoztam össze). Fájdogál a fejem, pihegek. Leesett a vérnyomásom.

Várom a szeptembert!!

2023. júl. 13. 13:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős helyzet, én is nehezen viselem a hőséget, és ilyenkor nincs kedvem semmihez.

De emiatt nem válsz depresszióssá, nincs egész nyáron 35 fok.

Amikor kellemesebb idő van esténként elszoktam menni kutyát sétáltatni, vagy olvasok egy jó könyvet, filmet nézek és bent a legszükségesebb házimunkát végzem csak el. Nincs klíma se otthon, se a munkahelyen, csak ventilátor.

Ez van... valaki a hideget nem bírja, valaki a hőséget viseli nehezen.

Viszont próbálj meg többet inni, mert ha nagyon izzadsz könnyen ki is száradhatsz, vagy az ásványi anyagok a szervezetedben túlságosan lecsökkennek és emiatt is érezheted fáradékonyabbnak, tunyának magadat.

2023. júl. 13. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:

Munka után majdnem mindennap átmegyek edzeni egy 1,5-2 órát és kb. el is telt a nap :D

Este meg szeretek olvasni, rajzolni, festegetni, filmezni, ami így a nagy melegben is elviselhető.

2023. júl. 13. 13:26
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Vettem egy nejlontáskányi energiaitalt reggel, lehűtöttem, azt kortyolgatom, meg van jégkrém a fagyóban.
2023. júl. 13. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Várom az őszt. Amúgy próbálok túlélni ventilátorral, sok vízzel, besötétített lakásban. Kedvem nem sok, erőm még annyi sem.
2023. júl. 13. 13:59
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
7 nem kötekedni akarok, de az energiaital nem a legjobb választás ilyen hőségben. Meg amúgy sem. Inkább igyál limonádét, 1 hideg sört, ha nem megy a sima víz.
2023. júl. 13. 14:00
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
9 es, azt iszok, amit akarok. A limonádét meghagyom neked.
2023. júl. 13. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!