Mit jelent a Temu applikáción a főnyeremény teszem azt 40,000ft bónusz vagy 30,000 Kredit a pl:13,000 forintos rendelés utàn ?
Pörgetős ajándékjáték:
100%-os visszatérítésnél van 1 nap 7 óra 59 perc 11 másodperced, hogy vásároljál bármit, max. 20 000Ft-ig visszatérítik, de ha elolvasod a szabályzatot szerepel benne, hogy a promóció ideje alatt bármikor következmény nélkül elállhatnak a visszatérítéstől, vagy előfordulhat a pénz helyett kupont, vagy kreditet adnak.
Mikor elérsz a fizetéshez felnyom egy visszaszámlálást 4 perces határidővel, mivel ebből kicsúsztam utolsó esélyként felajánlott extra 4000Ft ajándékot és +10 percet.
Mivel éppen akartam venni pár gagyi dolgot próbaképpen pl. 5+1 csomag palántázó szettet, 30db borotvapengét, 1db poharat, így 4216Ft-ért rendeltem. A számláló szerint maradt még 5 percem, de nem adtak ajándék 4000Ft-ot, ÁTVERVE ÉRZEM MAGAM! :)
A 100%-os visszatérítést átminősítették kuponokká, felhasználási idő 24 óra és 1 perc:
Vásárlás min. --- kupon
11e --- 1,25e
30e --- 3e
Pörgetős ajándékjáték ismét elérhetővé vált a vásárlás után:
Az első 7 pörgetés esetén mindig kaptam +1 pörgetési lehetőséget, a 8.-ra kijött a főnyeremény 80eFt-nyi kredit, a szabályt elolvasva ezt is bármilyen következmény nélkül visszavonhatják.
Itt jön a beugratás következő lépése, a megszerzéshez 3 terméket kell vásárolnod, a rendelkezésedre álló idő 8 perc 34 másodperc. A paypalról persze már töröltem a kártyaadataimat, sőt a kártyámat már levittem az emeletről...
Gyors futás, gondoltam poénból majd 3 db 64Ft-os bóvlival letesztelem, be is tettem őket a kosárba, erre kiírja, hogy csak a kiemelt oldal termékei számítanak be. Megkerestem az említett oldalt, persze nincsen rajta árállítási lehetőség, hogy a legolcsóbbakat tudjam az elejére tenni, aminek első 100db terméke minimum 30eFt-os bóvli. A nagy keresés közepette voltak ingyenes ajánlatok, gondoltam remek akkor ilyenből veszek 3-at!
Erre +20eFt +12eFt +80eFt + 10eFt +12eFt volt az ajándék termék, de ezek nem számítanak be a 3-ba, görgetés tovább, ajándék tablet + ajándék telefon + ajándék porszívó, de ez sem számít be a 3 termék vásárlásba...
Betettem fogpiszkálót 59Ft-ért, 1db gumikesztyű 11Ft és 12db szivacsot 135Ft-ért elérek a fizetéshez és kiírja, minimum 5250Ft-ért kell vásárolnom, mert visszatérő vásárló vagyok.
Volt még 2 percem így betettem egy 5400Ft-os 90%-os akcióban lévő fóliasátrat, vissza a fizetési oldalra még 18 másodperc maradt, de nézem ott már nem akciós a sátor és 74 500Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!