Miért nem nyerem meg a lottó főnyereményét?
Annyiszor voltam már eggyel mellette. Volt olyan (nem is egyszer), h mindegyik szám eggyel felette vagy alatta volt. Annyira idegesítő érzés amikor csak egy kicsin múlik.
Szerencsés számokkal játszom. Többször volt már hármasom, négyesem.
Miért nem jön össze a főnyeremény?
Miért nem adja oda az élet nekem?
Annyira nyerni akarok, ez az egyik célom, h a lottón elvigyem a főnyereményt. Csak pár nyertes van egy évben, tudni akarom, h milyen érzés. Ritkaságnak számít.
Na mindegy, ha majd megnyerem már végre akkor utána tuti nem játszok többet, mivel már kikészít, h mennyire közel voltam már mennyiszer.
Türelem rózsát teremt.
Igen-igen kicsi a valószínűsége, hogy megnyerjed.
Ha tanultál kombinatorikát, ezen belül pedig valószínűségszámítást, akkor kiszámíthatod, hogy valószínűleg 1:hányhoz (mennyihez) a valószínűsége az elsődíjnak. Kb. 1 a sokmillióhoz, tehát annyi szelvényt kellene feladnod, hogy ezekből legyen egy főnyereményed. Mellette lenne több 2., még több 4. stb. díjad. Ezeket a szelvényeket ki is kellene tölteni, feladni, kifizetni. Ha jól emlékszem két hónapon át, 5 másodpercenként éjjel-nappal kellene kitölteni egy szelvényt, azután sok helyen feladni, mert egyetlen átvevőhely egy hét alatt képtelen lenne átvenni ennyi szelvényt.
Azért szerencsejáték, mert szerencse kell hozzá.
Sok szerencsét!
Szimplán nem vagy szerencsès. Nem lehet hajszolni a szerencsédet. Ezzel az erővel minden ember kérdezhetnè a földön miért nem nyeri meg a lottót?!
Ezen nem lehet mit kérdezni, valaki szerencsés valaki nem.
Nálunk az volt az eset hogy kitöltöttük a szelvényt nem adtuk fel és azok a számok jöttek... nyerhetünk volna...
Sajnos nem lehet az ilyet megkèrdőjelezni... egyszerűen nem tudatjuk.
Dr. Mészáros Lőrinc Egyéni Vállalkozó Úr létezése nélkül még lottó sem lenne.
Köszönjük, Dr. Mészáros Lőrinc Egyéni Vállalkozó Úr!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!