Ha a folyóban sodródó fatörzset kifogom, vagy rakpartra lerakott uszadékfát hazaviszem tüzelőnek, akkor bűncselekményt, lopást követek el vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 10:54
1/3 anonim válasza:
Sajnos ehez nem nagyon értek de SZERINTEM nem bűn. Végülis nem te vágod ki. De nem tudom biztosra. :S Bocsi ha nem segítettem
2/3 anonim válasza:
Mivel a tüzelőfa származását tudnod kell igazolni, ezért az általad vázolt eset is pont ugyanolyan, mintha azt egy magánerdőből vágtad volna ki, mivel nem tudod a fa származását igazolni.
3/3 anonim válasza:
régen ez szakma volt
a fahalászat
csónakkal ment az ember és berakza a csónakba a fákat és eladta ebből tartotta el magát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!