Tippmixpron tévedésből utalhatnak ki pénzt?
Figyelt kérdés
Vagy utaltak már ki valakinek rosszul? Éjszaka játszottam egy kosármeccset, és jött is a fogadásom, oda volt írva hogy nyertes, amit ki is utaltam azonnal (32.500ft 1500 ból) de valami szabálytalanság volt így reggel mikor néztem át volt húzva és 1 és odds volt oda írva, a nyereményem pedig 1500 ft volt. 11 kor kaptam emailt hogy elindították a kifizetés kérelmemet, és 3 után meg is jött a pénz. Akkor most tévedés történt? Vagy ilyenbe nem szoktak tévedni? Vagy majd keresni fognak utaljam vissza?2024. jún. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!