Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tippmixpron tévedésből utalhat...

Tippmixpron tévedésből utalhatnak ki pénzt?

Figyelt kérdés
Vagy utaltak már ki valakinek rosszul? Éjszaka játszottam egy kosármeccset, és jött is a fogadásom, oda volt írva hogy nyertes, amit ki is utaltam azonnal (32.500ft 1500 ból) de valami szabálytalanság volt így reggel mikor néztem át volt húzva és 1 és odds volt oda írva, a nyereményem pedig 1500 ft volt. 11 kor kaptam emailt hogy elindították a kifizetés kérelmemet, és 3 után meg is jött a pénz. Akkor most tévedés történt? Vagy ilyenbe nem szoktak tévedni? Vagy majd keresni fognak utaljam vissza?
2024. jún. 28. 18:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%
Igen, keresni fognak azzal kapcsolatban, hogy a különbözetet utald vissza. És neked ez kötelességed is, máskülönben bíróságra kerülhet az ügy, és az egy sokkal drágább/fájdalmasabb dolog lesz számodra. Esetleg vedd fel te a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
2024. jún. 28. 18:56
 2/22 anonim ***** válasza:
52%

Valami oknál fogva érvénytelenítették azt a fogadási opciót amire fogadtál, ezért lett 1-es odds, így lényegében a megjátszott tétedet utaltad ki.

De ha megmondod melyik meccsről volt szó, ránézek hogy mi lehetett a gond.

(Ha még te nem néztél utána)

2024. jún. 28. 19:00
 3/22 anonim ***** válasza:
A tévesen nyert összeget kaptad meg, vagy az 1500 Ft-ot?
2024. jún. 28. 19:01
 4/22 A kérdező kommentje:

32.500 at kaptam. Sokkal később hagyták jóvá az utalást, mint mikor visszavették alap tétre. Órákig nyertes volt. Erről van képernyő fotóm is.

Végig is lett játszva a meccs is, mégis úgy döntöttek és reggelre törölt - lett nyertes helyett.

Akkor miért nem látták hogy ebből kifolyólag van egy indított kiutalásom? Nem gondolom azt hogy én hibáztam volna.

Más oldalon is vettek már vissza nyereményt meg az indított utalást is törölték.

Ezért nem értem.

2024. jún. 28. 19:07
 5/22 A kérdező kommentje:
Pontszámra raktam és jött is a meccs alatt sőt sokkal több . És nem közbe, hanem előtte fogadtam.
2024. jún. 28. 19:09
 6/22 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem akkor írj mielőbb az ügyfélszolgálatnak, hogy mi történt és hogyan tovább?
2024. jún. 28. 19:10
 7/22 A kérdező kommentje:
Fél 1 kor lett vége a meccsnek és reggel 7 körül lett törölt addig nyertes volt, tudom mert éjszakás voltam.
2024. jún. 28. 19:10
 8/22 A kérdező kommentje:

Majd ők keresnek ha akarnak 🤔

A kérdés az volt, járt e már valaki így?

2024. jún. 28. 19:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Számomra ez nyertes, mert meglett a pontszám, nem szakadt félbe a meccs, csak nem dolgoznak olyan idióták hogy ne vegyék az ilyet észre?
2024. jún. 28. 19:14
 10/22 anonim ***** válasza:

Jó hát akkor várd meg amíg jelentkeznek.

Lehet hogy neked nyertes, de majd ők úgyis megmondják miért lett törölve a dolog....aztán majd tájékoztatnak a továbbiakról.

2024. jún. 28. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!