Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tippmixpron tévedésből utalhat...

Tippmixpron tévedésből utalhatnak ki pénzt?

Figyelt kérdés
Vagy utaltak már ki valakinek rosszul? Éjszaka játszottam egy kosármeccset, és jött is a fogadásom, oda volt írva hogy nyertes, amit ki is utaltam azonnal (32.500ft 1500 ból) de valami szabálytalanság volt így reggel mikor néztem át volt húzva és 1 és odds volt oda írva, a nyereményem pedig 1500 ft volt. 11 kor kaptam emailt hogy elindították a kifizetés kérelmemet, és 3 után meg is jött a pénz. Akkor most tévedés történt? Vagy ilyenbe nem szoktak tévedni? Vagy majd keresni fognak utaljam vissza?
2024. jún. 28. 18:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, hogy egy ilyen dolgot azért minimum észre kellett volna venniük.

Órák teltek el. Amikor levették egyúttal vissza is kellett volna vonni a kiutalást nem?

Ilyenről egyébként még sose hallottam hogy tévesen küldtek volna nyereményt. Azért írtam ki hogy esetleg valaki járt e így vagy hallott volna ilyenről?

2024. jún. 28. 19:25
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
Az csak egy dolog, hogy te mit gondolsz, az pedig egy másik dolog, hogy miről rendelkezik az ászf, esetleg azon felül a ptk.
2024. jún. 28. 19:43
 13/22 A kérdező kommentje:
Ők hibáztak, nem én...
2024. jún. 28. 19:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Vagy lehet nem is hibáztak...
2024. jún. 28. 19:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Ott van, nyertes volt, jóváírták, én kiutaltam, jóvá is hagyták, meg is kaptam, akkor?...
2024. jún. 28. 19:47
 16/22 anonim ***** válasza:
2024. jún. 28. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek, mire jutsz velük. Nekem pont fordítva volt hibás kiértékelés, a nyertes szelvényt vesztesnek írták. Egy focimeccsen felcserélték az eredményt. Az 1X2 ezért vesztes volt, de alatta minden alfogadás meg jól volt értékelve. Egy napig semmi se változott, akkor kezdtem telefonálgatni. Rákérdeztem, hogy azokkal mi van, akik tévesen nyertek. Erre a hölgy annyit mondott, majd ránéznek, küldjem el a részleteket. A pénzt megkaptam, nyertes lett a szelvény, de a fogadási eredmény továbbra is fordítva maradt.. ki érti ezt (?)
2024. júl. 1. 08:26
 18/22 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, téves eredmény volt. Mondom akkor miért nem szóltak? hát ők nem szoktak, de tartozásom van feléjük fizessem ki.
2024. júl. 1. 17:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Én jártam már így. Ha befizetsz (ahogy én tettem, mert észre sem vettem a dolgokat), akkor nem íródik jóvá az egyenlegeden. Szerencsére annyit nem fizettem be, amennyit nyertem. Azóta sem raktam be egy forintot sem. Mocskos csalók ezek, nem kell semmit megindokolniuk, azt a fogadás érvénytelenítik, amelyiket akarják. Biztos lehetsz benne, hogy aki ugyanarra a piacra rakott, amire te, csak a másik opciót, és vesztesként könyvelték el először, annak úgy is hagyták.
2024. júl. 2. 00:40
 20/22 A kérdező kommentje:

És nem kerestek hogy fizesd vissza?

Rengeteg bizonyítékom van hogy nyertes lett.

Ügyvédhez fordultam, mert ha egyszer megtörténik, bármikor újra megtehetik, azt mondta fenyegessen meg őket a Szerencsejáték Felügyelettel.

2024. júl. 2. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!