Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene...

Szerintetek mit kellene kezdenem az életemmel?

Figyelt kérdés
Teljesen elveszve érzem magam, Németországba lakok, és valahogy nem találom a helyem, nagyon sok éve itt lakok már de hiába mintha csak fél éve lennék csak itt. Nem szeretnék valahogy az itteniekkel barátkozni, itt a nyár a meleg a jo idő, és én csak gondolkozok szomorkodok és már ugyérzem megfogok bolondulni, a Magyarországi baratnőim járkálnak a barátjukkal baratnőikkel, és nem is az hogy féltékeny vagyok mert tényleg nem, teljesen örülök hogy ők ennyire jól érzik magukat, csak fáj mert olyan szivesen érezném én is jol magam, egy társaságba barátokkal, vagy örülnék ha pl olyan baratnőm lenne akivel minden nap szinte tudunk találkozni, nem egy évbe egyszer ( 1 évbe egyszer járunk haza Magyarországra nyáron) de amúgy többször is haza mehetnék itt több is a szünet idönként csak azért otthon sincs olyan társaságom egyedül meg unalmas lenne. A szerelmi életemről meg ne is beszéljünk eddig mindig plátoi szerelmeim voltak, mindig Magyarországi fiuk tetszettek, és többnyire ők nem is tudták hogy nekem ők tetszenek, de nem is lett volna sok értelme, általába a sportolo fiuk jönnek be, akik meg ugye ugy vannak az élettel legalábbis akik nekem tetszettek, hogy sport haverok suli és ennyi tehát nem is nagyon interneteznek nyilván ők is de nem ugy mint az ilyen átlag gyerekek, szoval az ilyen fiukkal max élöbe lenne esélyes ismerkedni, mindenki mondja hogy “jaj de irj rájuk” meg ez meg az de szerintem azzal csak a saját szivemet fájditanám ami alapbol is rossz mert más gondjaim vannak, és inkabb bele se megyek az ilyesmibe. Amit igazábol érzek az üresség hihetetlenül fáj a szivem, reggelente mintha valami hianyt éreznék es nagyon szomoru tudok lenni. Ma már annyira nem birtam hogy inkább elmentem sétálni egyedül. Fogalmam sincs hogy mit kellene csináljak, Ugyérzem amugy hogy hogyha lenne egy jo társaságom, vagy a fiu aki tetszik vele összejönne (ami 99%ba lehetetlen) akkor teljesen boldog tudnák lenni és betöltenék az űrt a szivembe.
2024. jún. 24. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnék valahogy az itteniekkel barátkozni"

Itt van a kutya elásva.

Miért nem?

Büdösek?

Nem tudsz németül?

Bajod van a németekkel?

De mi?

Ha évek óta itt élsz, miért nem próbálsz beilleszkedni?

Amúgy merre Németországon belül?

2024. jún. 24. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Kicsit azt érzem, hogy ördögi körbe kerültél: nem akarsz a helyiekkel ismerkedni, így nincs társaságod, ezért nem mész sehova, ezért nem ismerkedsz.

Ismerkedj más külföldiekkel. Esetleg ott élő magyarokkal.

2024. jún. 24. 21:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából kedvesek meg normálisak az itteni emberek, viszont úgy érzem hogy nem egy kultúra, úgy érzem mikor velük vagyok hogy nem ide tartozom, És nem érzem magamat teljesnek a társaságukba. Viszont például amikor Magyarországon vagyok az ismerőseimmel barátaimmal velük mert teljesen máshogy érzem magam, velük rendesen tudok beszélgetni értjük egymás vicceit ugye egy a nyelv, viszont tudok németül rendesen beszélni is, vagy 8 éve itt lakunk de hiába. fiúkra meg visszatérve nem mondom hogyha valahogy megismerkednék egy Németországban élő fiúval, és ha szimpatikus lenne nem ismerkednék vele viszont, valahogy eddig leginkább a Magyarországi fiúk tetszettek nekem. Nem nagyon járkáltam még eddig, idén lettem annyi idős hogy majd itt is el tudok kezdeni járogatni bulizni, de egyenlore teljesen máshogy érzem a dolgokat. Már egy éve tetszik nekem ez a fiú nem is tud rola, de ha leírnám neki se lenne értelme mivel tényleg nem az a fiú aki interneten keresztül ismerkedik meg a barátnőim próbáltak direkt ráírni de altalaba le láttamozta őket vagy random vissza se irt. Ezért tudom hogyha rá irnák nem vesztenék vele semmit visszont nem tudom valahogy mégsem merem még ezt se, hogy oszinte legyek énse nagyon vagyok ez az internetes ember, marmint olyan téren hogy én nem nagyon szeretek fényképeket csinálni magamrol, van de azokse olyanok, inkabb enis ugy vagyok vele hogy elobe jobb lenne ismerkedni talalkozni.
2024. jún. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!