Kazincbarcikaiak ez hozzátok szól, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Kazincbarcikaiak kozzátok szólok
.
.
20 éves fiú vagyok Nagyon sok helyen voltam már munkàt keresni de sehol sem találtam személyesen aztán az interneten felhivtam varosokbol boltkokat gyarakat stb.. beleptem facebook csoportokba de semmi.
Valaki aki kazincbarcikai az tud nekem munkat ajanlani ahova felvesznek engem pék-cukrász szakmával? Bármilyen munkát elvállalok raktáros boltos bármilyet még takarítót is csak legyen valami munkám
2024. jún. 23. 13:05
1/2 anonim válasza:
Miért nem opció bejárni Miskolcra dolgozni?
2/2 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg miskolcon ajanlani munkat? Csak mert ott is nagyon sok helyre jelentkeztem de semmit sem találtam.
2024. jún. 23. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!