Munkát keresek de nem találok mit tegyek?
Már nagyon regóta keresek de nem találok a legközelebb Ózd,Miskolc,Barcikán lenne jó olyat keresek ami boltban kisegito hogy pl elrendezi a dolgokat es segit az embereknek sut, takarit raktározik, behordja az árukat
Egy pék-cukrász szakmám van de a pékségekben vagy cukraszdakban semmikepp sem akarok dolgozni eleg volt hogy suliba nyari gyakorlaton meg egesz sulis eveimbe oda jartam 3 évig minden nap
Lidl-be mar jelentkeztem 3 napja de nem hivtak, aldinál meg azt írja kell hozzá bolti eladói vegzetseg ugyhogy oda nem hiszem hogy felvennének meg már nem találom sehol sem azt eltunt elozmenyekbol is.
Valaki tud linket kuldeni vagy irni hogy hol nezzek valamit? Nekem jo ha raktarba vagy barmi ilyesmi
Hat nem is akarok pék,cukraszként dolgozni, a lidl,tesco vagy aldi stb.. boltokban azert akarok mert ott nem olyan dolgokat csinalni hogy betonokat hordani vagy erdőn fákat vágni vagy ilyesmi a boltba meg el lennék pakolgatok meg a fagyott pekarukat kisutom meg ilyenek…
Vagy akkor mondjatok valami munkat ahova felvesznek pék-cukrasz végzetségel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!