Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem találok sehol sem...

Miért nem találok sehol sem munkát?

Figyelt kérdés

Már annyi helyen voltam de nem vettek fel

Voltam az Ózdi Lidl,Aldi,Tesco

Barcikai Aldi, Tesco, peny, a Pepcoban meg par napja vettek fel egy embert es nincs hely. Es egyikbe sem vettek fel

Valaki ismer barcikan vagy ozdon olyan helyeket ahova fel tudnak venni?

Pék-cukrasz vegzetsegem van

20 eves vagyok

jún. 16. 14:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Bármilyen munkát elvállalnék csak menjek dolgozni
jún. 16. 14:52
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:

Használd a sok különféle állás portálok helyett az indded oldalát, mert az belinkeli az összes többit egy helyre. Így nem kell ezer helyen nézned.

[link]

Plusz nézd meg a közeli nagyvárosok saját hivatalos oldalain és a vármegye hivatalos oldalán, hogy van-e állás oldaluk. Plusz facebbok város vagy vármegye állás oldalon.

[link]

[link]

[link]

Megnézheted a város hivatalos oldalán a facebook ikont keresve a faját facebook oldalukat is.

[link]

>>> nekik mondjuk pont nincs úgyhogy ez mellékes

Google térkép: "Ózd üzletek" és a gyakori állást hirdető üzleteket is végig lehet nézni, mint a benzinkutak, hiper és szupermarketek...

[link]

[link]

jún. 16. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmit ahova felvennének
jún. 17. 13:22
 4/4 TappancsMancs ***** válasza:

Akkor nézd meg neten az önéletrajz írás dolgait, mert még a legkeresettebb munkaerő is tud (sajnos) írni olyan önéletrajzot, amire nem fognak válaszolni. Nem kamuzni kell hozzá, hanem megfelelően legyen írva. Hosszú, úgyhogy keress rá és kupálódj ki önéletrajz írásból. Küllemet is nézd meg, hogy ha nem is lennél piperkőc, de közepes módon megfelelő legyen. Például ha nem szeretsz nagyon beállított frizurát, azért kicsit közelítsen a társadalmi közepeshez. Ruházat is ugyanígy... inkább kicsit öltözz túl egy interjún, mint alá. Stb. De van erről sok infó a neten és válogatás nélkül olvasd végig azokat.

Esetleg egy közelebbi ingázást is megfontolhatsz, ami időben még max az egy óra utazás.

jún. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!