Mit kértek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Mindenre kíváncsi vagyok, nem csak arra amit megkaptok hanem a vágyaitokra is.És leírhatjátok, hogy Ti mit vesztek a rokonaitoknak6barátaitoknak.
Köszönöm!
U.I.: Nem ez a legnagyobb problémám!
2010. okt. 30. 20:49
21/27 anonim válasza:
Lapolvasót és 1 anatómiai könyvet.
22/27 anonim válasza:
nem tudom.....szeretnék egy nikon fényképezőgépet vagy egy ojan hajvasaló,göndöritőt ami különbözö hajakat csinál de nem kapom meg mert mikulásra hajvasalót kaptam tavaly....szerintem ruhát kapok...:)
amúgy a vágyam az lenne hogy össze jöjek azzal a fiúval akit mindenkinél jobban szeretek,de sajnos ez nem jön össze :) 15.l
23/27 anonim válasza:
szia.. én szeretnék találkozni életem szerelmével (messze lakik ) és szeretném ha végre felvennének egyetemre... Te mit kívánsz?
24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed!
könyvet, ruhát, hörcsögöt.Most lett felújítva a szobám( parketta, festés, tapéta, álmennyezet) ennél többet már nem is kívánhatok!
2010. okt. 31. 18:33
25/27 anonim válasza:
szia, 16:15-ös vagyok.. hörcsög? jaj azok olyan aranyosak, hálás kis jószágok.. nekem is volt régen, de hát sajnos elpusztult.Hány éves vagy?
26/27 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is volt még régen.nagyon aranyosak!Szeretem őket.
13/Lány
te mennyi idős vagy?
2010. nov. 1. 19:57
27/27 anonim válasza:
szervusz, 16:15-ös vagyok :) én 18 éves , de ha kapsz majd netalántán hörcsögöt, akkor vigyázz rá nagyon, mert az enyém úgy távozott el az élők sorából, hogy a kertünkben legeltettem és véletlenül a picit túlsúlyos barinőm rálépett :( szegény csak egy ropp volt az utolsó szava, pedig én még újra is élesztettem(ne kérdezd inkább hogyan :)... másnap egész nap sírtam a suliban, meg ő is, de aztán kaptam egy másikat... Úgyhogy tessék rá vigyázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!