Hogy lehet ilyen gazdasagi körülmenyek között öneröt gyüjteni?
Figyelt kérdés
Hogy a francba lehet egy ilyen orszagban összeszedni az öneröt ahol 10 ev alatt 5szörözödtek az arak. Az öneröt nem 2 es nem is 5 ev alatt rakjak össze az emberek. 2 evente 50szazalekkal nö az ingatlan ar. Amit 4 eve felreraktam a 300ezres fizumbol mondjuk 80at az mit er ma? Sorozatban voltak olyan evek amikor sokkal többel nőtt egy lakas ara mint amennyit meg tudtam sporolni. Vagy ha nem vagyok profi broker akkor nem jar a lakas? Ki hogy csinalja? Vagy mindenki vallalkozo vagy örököl?jún. 23. 08:22
1/4 anonim válasza:
Én összegyűjtöttem egyedül, saját fizumból.
2/4 A kérdező kommentje:
Es mennyi idö alatt?
jún. 23. 08:56
3/4 anonim válasza:
Pár év alatt. Ráadásul volt egy pici vésztartalékom is, ha bármi közbejönne. De alapvetően a 20% önerő volt meg, plusz egy pici, ami kellett is, mert a bank kevesebbre becsülte föl, mint amennyibe került, és a különbözetet nekem kellett kifizetni. A saját bankom így nem is adott kölcsömt csak 20%-ra, igy nem tudom hány bankot kérdeztem meg, kb az összes nagyobb bankot, de találtam olyat, aki adott. Életem egyik legnehezebb időszaka volt, de összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!