Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért gondolja mindenki hogy...

Miért gondolja mindenki hogy Náci?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja a team fortress 2 o.W.n Medicre hogy náci de miért lenne az? Ez csak egy karakter egy játékban nem értem miért gondolja mindenki ezt és amikor pl van egy roblox játék és ott a játékfejlesztők raknak random karaktereket a játékba és mondom tegye bele az o.W.n Medicet akkor azt mondjak nem mert náci de nem az!

Most is kerdeztem egy szinten kulfoldi embert par perce es random karaktereket rak bele egy gepes jatekba es megkerdeztem hogy bele teszi e azt mondja hogy nem teszi bele mert náci.

Én éppen mostanában elkezdtem csinálni egy kis rovid rajzfilm animaciot az o.W.n Medicről ami eleg jol sikerul eddig youtube csatornámon nehány editembe benne van a rajzfilmembol par jelenet a videomba a short videoknal

De akkor sem ertem hogy miert gondolja mindenki hogy náci mikor nem is az

Nektek mi a véleményetek?

jún. 19. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

ÉN nem gondolom. Mondjuk nem is tudom ki az, meg nem is érdekel.

MIndenesetre mar megdölt az, hogy mindenki azt mondja rá, mert én nem.

jún. 19. 19:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Azért gondolják sokan mert németül beszél és a vállán van egy plusz jel de az az orvosi jelet mutatja nézzétek meg

[link]

[link]

[link]

Itt van mind a 3 változata a tf2 játék

A tf2 sfm sorozatból az o.W.n Medic

A harmadik meg a rajzfilmből a rajzfilm változata

jún. 19. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!