Miért gondolja mindenki azt hogy egy droghasználó csak a fesztiválon, karjában tüvel fetrengö idióta lehet? Miért nézitek le a drogosokat?
A droghasználók általában kiszámíthatatlan viselkedésűek (legalábbis a megszokottól eltérőek), és értékrendjükben minden mást megelőz a szerhez jutás, ami miatt megbízhatatlanok és veszélyesek.
Tudjuk, hogy a legtöbb kamionsofőr serkentőkön él, és hogy a katonák morfinon,a vadászpilóták speeden, a sportolók vegyes drogokon élnek, de ettől még nem változik a véleményünk.
Amíg jó távol él tőlem akár fel is nézek rájuk (majdnem minden művész drogfogyasztó volt, amelyik meg nem az szexuális deviáns, vagy őrült), csak ne kelljen velük laknom.
"Tudjuk, hogy a legtöbb kamionsofőr serkentőkön él,"
Igen, csak a kávé és az energiaital az legális, bárhol beszerezhető. Ha meg normálisan, mindent betartva dolgozol akkor ezekre sincs szükség.
A kamionsofőröknél inkább az amfetaminok futnak, nem pedig legális drogok.
Ha normálisan "drogozol", akkor persze hogy semmi gond vele. Végülis a drogozás legális, lásd lerészegedés.
A cigaretta meg keményebb függőséget vált ki mint a heroin (szakkönyvek szerint).
És hát a drogozás, ha betartod a használati útmutatót, "áldozat nélküli bűncselekmény", így igazából nem értem miért jogi kategria, és nem csak súlyosbító körülmény.
Bár elismerem, bár kipróbáltam ezt-azt, sose értettem egyiknél se az "élvezeti értéket". (Érezni éreztem, de nem érdekelt.)
"A kamionsofőröknél inkább az amfetaminok futnak, nem pedig legális drogok. "
Ez szerintem csak urban legend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!