Mikor számít számotokra valaki tolakodónak?
Ezt értem akár csak egy sima emberre is, nem feltétlenül párkapcsolati vagy befűzés a dolog lényege
Az a lényeg, hogy van egy ismerősöm, akinek ha nem írok vissza még aznap, akkor állandóan azt írja automatikusan hogy mmm meg nem is tudom, szóval idegesítő az a dolog lényege
Ezt ti is tolakodásnak vagy legalábbis erősködésnek vennétek?
Ez helyzetfüggő.
Ha én írok mondjuk egy havernak délelőtt 10kor, hogy "Figyu, át tudnál jönni délután 16kor egy kicsit segíteni?, és 15kor még mindig semmi reakció, azért csak ráírok még egyszer, amivel esetleg válaszra noszogatom.
De ha mondjuk az ismerősöd neked ilyen este órákban ír, és ha nem válaszolsz aznap akkor még "zaklat" üzenetben, akkor az igen tolakodás.
Van hogy éjfél körül ír, és amikor reggel felkelek, egyértelmű, hogy nem ő lesz az első akinek írni fogok ha majd belépek
Sok mindenkinek úgy szoktam írni, hogy 2-3 nap telik el, de ugyanilyenek az ismerősök is
Gondolom akkor valószínűleg nem életbevágó dolgokat írogat....szóval első körben elmondanám neki, hogy ne türelmetlenkedjen, majd kapja a választ.
Ha a továbbiakban is folytatja akkor letiltanám a p*cs*ba. Akkor lesz ideje gondolkodni, hogy normális dolog-e amit csinál.
Igen, én is erre gondoltam
Múlt héten például azt is megkérdezte, hogy haragszom e rá, amiért nem írok vissza
Itt is eltelt egy-két óra, utána beléptem, másnak válaszoltam, ő látta gondolom, hogy aktív vagyok, és sírós fejet küldött
Már bosszantott nagyon és mondtam hogy nem dehogy csak nem vagyok mindig telefon közelben, sőt a nap nagy részében nem is vagyok fent amúgy
Arra azt mondta hogy nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!