Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor számít számotokra...

Mikor számít számotokra valaki tolakodónak?

Figyelt kérdés

Ezt értem akár csak egy sima emberre is, nem feltétlenül párkapcsolati vagy befűzés a dolog lényege

Az a lényeg, hogy van egy ismerősöm, akinek ha nem írok vissza még aznap, akkor állandóan azt írja automatikusan hogy mmm meg nem is tudom, szóval idegesítő az a dolog lényege

Ezt ti is tolakodásnak vagy legalábbis erősködésnek vennétek?

2024. jún. 9. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez helyzetfüggő.

Ha én írok mondjuk egy havernak délelőtt 10kor, hogy "Figyu, át tudnál jönni délután 16kor egy kicsit segíteni?, és 15kor még mindig semmi reakció, azért csak ráírok még egyszer, amivel esetleg válaszra noszogatom.

De ha mondjuk az ismerősöd neked ilyen este órákban ír, és ha nem válaszolsz aznap akkor még "zaklat" üzenetben, akkor az igen tolakodás.

2024. jún. 9. 21:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Van hogy éjfél körül ír, és amikor reggel felkelek, egyértelmű, hogy nem ő lesz az első akinek írni fogok ha majd belépek

Sok mindenkinek úgy szoktam írni, hogy 2-3 nap telik el, de ugyanilyenek az ismerősök is

2024. jún. 9. 21:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, utolsó mondatot úgy értettem, hogy nekem sem írnak vissza azonnal, bár egy ilyen online felületen szerintem nem is elvárt, hogy megkapja az üzenetet, aztán már egyből repüljön is hogy belép és visszaír
2024. jún. 9. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor valószínűleg nem életbevágó dolgokat írogat....szóval első körben elmondanám neki, hogy ne türelmetlenkedjen, majd kapja a választ.

Ha a továbbiakban is folytatja akkor letiltanám a p*cs*ba. Akkor lesz ideje gondolkodni, hogy normális dolog-e amit csinál.

2024. jún. 9. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is erre gondoltam

Múlt héten például azt is megkérdezte, hogy haragszom e rá, amiért nem írok vissza

Itt is eltelt egy-két óra, utána beléptem, másnak válaszoltam, ő látta gondolom, hogy aktív vagyok, és sírós fejet küldött

Már bosszantott nagyon és mondtam hogy nem dehogy csak nem vagyok mindig telefon közelben, sőt a nap nagy részében nem is vagyok fent amúgy

Arra azt mondta hogy nem baj

2024. jún. 9. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha munkahelyen naponta tobbszor odajon es mondja a baromsagat es nem veszei eszre hogy engem ez k**vara nem erdekel
2024. jún. 10. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!