Cigány származással hátrányos helyzetűnek számít?
Figyelt kérdés
Ismerősöm gyereke félroma, érdeklődnék, hogy hátrányos helyzetűnek számít-e származása miatt?
Anyuka cigány, viszont egyetemi végzettsége van. Apuka magyar, egyetemi végzettség
ápr. 22. 21:52
2/8 anonim válasza:
Nem lesz semmilyen hátránya, ha normálisan nevelik.
3/8 anonim válasza:
Fenéket számít annak. Cigány vagyok, diplomás, de sosem kaptam még többletpontot sem a származásom miatt. A hátrányos helyzet és a halmozottan hátrányos helyzet nem egyenlő származással.
5/8 anonim válasza:
Itt? Ellenkezőleg. A magyarok vannak elnyomva.
6/8 anonim válasza:
Nem a szàrmazàs teszi hanem màs komplexebb tényezők, de a rasszisták ezt úgy sem értenék meg. Igen, lehet hogy az. De a kérdező nekem màr a kérdése alapjàn is ostobànak tűnik.
7/8 anonim válasza:
Főként nevelés kérdése nem pedig szàrmazàs vagy végzettség. Ha a szülei esetleg màs vagy màsok bàntalmaztàk esetleg verték gyerek koràban akkor hàtrànyos helyzetű.
Ha megfelelő nevelést és szeretetet, odafigyelést kapott gyerek koràban akkor màr nem mondanàm annak.
8/8 anonim válasza:
Megosztanàl ròla több információt esetleg? Mert ìgy nem egyértelmű a vàlasz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!