Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hajléktalan leszek mit csináljak?

Hajléktalan leszek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem holnap reggel lelépek itthonról és nem jövök haza többet. Ez nem hirtelen jött dolog csak kapóra jön a holnapi nap mert akkor töltöm a 18at.

Már vannak elképzeléseim hogy mi hogy lesz viszont érdekelne az is hogy ti mit csinálnátok a helyemben? Milyen tanácsokkal tudtok szolgálni?

A kategóriát nem tudtam belőni nem régóta használom ezt az oldalt.

A körülményekről annyit hogy nincs semmim csak pár ruhám és egy hátitáska meg a telefonom amit nemrég vettem használtan 20ezerért nincs benne kártya. Végzettségem 8általános. Nincs egy forintom se és nógrád megyei vagyok. Sulit nem végeztem el a közepet munka pedig volt de már nincs. Angol tudásom nem rossz de nincs róla papír.

És még annyit hogy az nem opció hogy itthon maradok meg hogy rokonhoz ide oda haverhoz megyek lakni.

Segítségkérés koldulás meg ilyenek is ki van lőve nem fogadok el senkitől semmit.

Az meg hogy mire számíthatok nagyjából megvan mert tavaj volt egy pár hetes időszak amikor elszöktem és csöveskedtem pesten.

2024. máj. 26. 22:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Powerbank kb 4-5 óra alatt töltödik fel
2024. máj. 30. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!