Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hajléktalan leszek mit csináljak?

Hajléktalan leszek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem holnap reggel lelépek itthonról és nem jövök haza többet. Ez nem hirtelen jött dolog csak kapóra jön a holnapi nap mert akkor töltöm a 18at.

Már vannak elképzeléseim hogy mi hogy lesz viszont érdekelne az is hogy ti mit csinálnátok a helyemben? Milyen tanácsokkal tudtok szolgálni?

A kategóriát nem tudtam belőni nem régóta használom ezt az oldalt.

A körülményekről annyit hogy nincs semmim csak pár ruhám és egy hátitáska meg a telefonom amit nemrég vettem használtan 20ezerért nincs benne kártya. Végzettségem 8általános. Nincs egy forintom se és nógrád megyei vagyok. Sulit nem végeztem el a közepet munka pedig volt de már nincs. Angol tudásom nem rossz de nincs róla papír.

És még annyit hogy az nem opció hogy itthon maradok meg hogy rokonhoz ide oda haverhoz megyek lakni.

Segítségkérés koldulás meg ilyenek is ki van lőve nem fogadok el senkitől semmit.

Az meg hogy mire számíthatok nagyjából megvan mert tavaj volt egy pár hetes időszak amikor elszöktem és csöveskedtem pesten.

2024. máj. 26. 22:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Hajléktalan leszek mit csináljak?"

Menj haza a szüleidhez, fejezd be a középiskolát! Esetleg a régi munkahelyed próbáld visszaszerezni. Az alkoholt meg a drogot felejtsd el minél előbb! Még nem késő.

"ti mit csinálnátok a helyemben? Milyen tanácsokkal tudtok szolgálni?"

Személy szerint eszembe sem jutott volna ilyesmi. A tanácsaim már leírtam. Legyen egy szakmád legalább. Addig meg bírd ki otthon, amíg lesz állandó munkád és pénzed albérletre. Ivás,drog meg csövezés helyett tanulj, akkor még lehet belőled valami.

2024. máj. 29. 11:05
 22/31 anonim ***** válasza:

Ha már "lemondasz róluk" használd ki azt, hogy ott vannak.

Pl elmész dolgozni, jelképes 20ezret beadsz a többi kesst pedig elrakod, gyűjtöd, aztán megszeded magad és előre tervezetten lépsz le.

Pl keresel másik helyet, melóhelyet és dobbantasz.

Azt hittem valami komolyabb baj van. Persze a lelki, neurológiai dolgokkal se könnyű élni és sok emberrel gondja akadhat az embernek.

(ASD-sként 30 év a szülőkkel pokol volt.)

De ne legyél meggomdolatlan, emellett sok dolog nem úgy van a világban, ahogy azt tizenéves naív fejjel gondolja az ember.

Ne cseszd el az életed.

Akár azt is csinálhatod hogy tovább tanulsz messzebb kollégiumban lakva.

2024. máj. 29. 13:57
 23/31 A kérdező kommentje:

Amúgyis elküldtek volna otthonról szóval szerintem jobb hogy magamtól jöttem el. Meg nemcsak a szülőkkel volt gond hanem eleve az a környék minden szarság oda kötött le kellet zárnom a múltam.

Az életben nem akarok én semmit elérni úgy vagyok vele majd lesz ami lesz.

Amúgyse lennék már életben csak van egy lány akit nagy valószínűséggel a kozel jovoben újra láthatok.

A drogokat most tenném le az az egyetlen ami kitud kapcsolni jelenleg.

Ebbol gondolom az jon le hogy egy dologtalan sebkihazi vagyok de hát van is benne valami mert nem látom hogy érdemes lenne bármiért is küzdeni.

Most amugy sikerült intézni egy pár napos munkat rakodni megyek reggel 6kor.

2024. máj. 29. 18:16
 24/31 anonim ***** válasza:
62%
Jól bírja a telód töltés nélkül negyedik napja.
2024. máj. 29. 21:58
 25/31 A kérdező kommentje:
Van hozza toltom
2024. máj. 29. 22:13
 26/31 anonim ***** válasza:
Áramot honnan lopod?
2024. máj. 30. 06:04
 27/31 A kérdező kommentje:
Powerbank bemész egy suliba van konektor
2024. máj. 30. 14:57
 28/31 anonim ***** válasza:

Melyik suliba engednek be hajléktalant? 😂

A miénk elavult iskola, de kapun belülre senki nem tud bemenni.

Egy jobban már kártya rendszer is van.

2024. máj. 30. 15:02
 29/31 A kérdező kommentje:
Én még nem láttam olyat hogy le lenne zárva max a portás ottvan de mondod neki öcskösért jöttél beenged
2024. máj. 30. 15:05
 30/31 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem vagyok hajléktalan csak 2 napot aludtam utcan
2024. máj. 30. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!