SOS! 21 éves nőként csöves lettem félig lóg a lábam az utcán totál kiborultam most! Albiba laktam a párommal 5 éve vagyunk egyut o dolgozik 90e kap en árvaságibol ektem 80e de igy hirtelen ma megszunt! Mit csinaljak?
Nem számíthatsz semmilyen formában a pasidra? Jól nézünk ki. Főleg, hogy most megy vissza az anyjához, mikor totál szarban vagy.
Én már csak akkor is megpróbálnék segíteni a páromon, hiába szüleimmel lakom. Beleférne egy pár hét/hónap, ha tényleg szűkösre vennéd a figurát. Beszéld meg a srácoddal, besegítesz a családjának, megcsinálod a házimunkát, főzöl v valami. Mégse élősködsz. Más nem nagyon marad.
Végszükség esetén keress a neten más embereket, akik lakótársakat várnak, hogy megosszák a rezsit és albit. Ennek fizetését meg már csak vállalja a fiúd. Már ha számítasz neki.
ezzel a gondolkodással, gondolom ilyen jellemű ember is vagy...sajnállak, h nem vitted többre az életben, de mindezért csak te vagy a felelős, mert nem tettél semmit sem, h jobb helyzetben élj!
sok sikert!
1. autót még idén bármennyiért eladni, így nem kell teljesítményadót fizetned érte már
2. telefont olcsóbbra cserélni, ha még mindig kell a pénz
3. sürgősen bármi munkát elvállalni (pl. takarítás)
4. albérletet keresni vagy valakihez betársulni lakni (a kauciót ki tudod fizetni az autó árából)
és nem másra várni, ha a pasi simán lelépett az anyjához bármiféle segítség vagy megoldási javaslat nélkül, akkor ezt a megfelelő helyen kell kezelni, CSAK magadra számíthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!