Ciki, ha egy rendőrnőtől (nyomozó) ellopják a rendőrigazolványát, majd pénzért visszavásárolja egy csövestől?
A pénztárcájával együtt loptál el, azt is visszavásárolta. De pénz már nem volt benne. Az üres tárcáért (igazolványokkal) pedig jó pénzt fizetett.
Mit lehet tenni ilyenkor? Mi az a határ, amit még kifizetnétek érte egy nyomozó helyében, ha a saját iratairól van szó?
Miért lett kiemelve ez a kérdés? Én inkább fel se tettem volna... Kamunak is elég cinkes.
Először is, igen, nem túl korrekt megnevezés ez a "csöves". Másfelől ez a rendőrnő/nyomozó is sántít nekem egy kicsit. Ha már valaki ebben a szakmában tevékenykedik, nehogy ne legyen már valamicske józan paraszti esze hozzá, hogy vigyázzon az okmányaira. Jó, hogy nem a fegyverét lopták el (már, ha van).
Ott dolgozik a rendszerben és még ő se tud mit tenni egy tolvaj ellen? Akkor mire számítson egy civil polgár?! Ennyire jók a törvények, hogy még egy pitiáner lopást sem tud elintézni a rend őre?
Ha rólad szólt ez a kérdés, már nyilván megvásároltad, de egyértelmű, hogy rosszul tetted. Ez nem is ciki, sokkal inkább gáz.
Igen az!
de hogy tudták el lopni?
Pont egy rendőrtől! èrdekes rendőr lehet az.
mièrt lett vissza vásárolva?
simán elő lehetet volna állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!