Mi a véleményetek a POCO ízesített füstölőről? mi amúgy a különbség a POCO és az e-cigaretta között? elvileg ugyanaz, nemde? és miért tiltott egyik és miért legális a másik?
Figyelt kérdés
máj. 3. 11:54
1/9 anonim válasza:
Az a legális amit a dohányboltokban lehet megvásárolni.
Azért, mert azokat bevizsgálják, hogy tényleg azt és akkora mennyiségben tartalmaznak-e mint amit állít róla a gyártó és ezek az értékeke megfelelnek-e az előírásoknak.
2/9 anonim válasza:
Pojáca 12 éveseken kívűl ki vesz ilyet? 🤣
3/9 A kérdező kommentje:
12 eveseken kívűl ki vesz ilyet? Járj utàna ha annyira erdekel 😂😂 pancser… ✌️
máj. 13. 11:14
4/9 anonim válasza:
Nekem nem kellenek ilyen szutykok a szánalmas lóf@sznyi örömeimhez
Szívjad csak nyugodtan, nem az én gondom 😂
De amúgy komolyan 16 év fölött soha nem láttam pocot senki kezébe. Felnőtt vagy haver
5/9 A kérdező kommentje:
Velemenyt kértem te szerencsétlen 😂 Értelmezni ha nem tudsz kezdd ujra az első osztályt. 😂 az meg h en mit szívok azt eldöntöm. Te meg ne szívd csak szopjàl fütyköst. Pacsi ✌️
máj. 14. 14:50
7/9 anonim válasza:
4. Kommentelő: felnőttekről is tudok akik szivnak ilyet amugy. Meg real, nem ez volt a kérdés. Nem akarod szivni, ne szivd, ok, senkit nem érdekel.
9/9 A kérdező kommentje:
A te pofád nem kell befogni gondolom. Elég nagy f@sz van benne azt szívd 🤣🤣
jún. 6. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!