Van normális tipmix tippadót?
Én bent vagyok egy csoportban (5000 ft a havidíj).
Ott a tippadó eléggé vágja a tippeket, nagyban játszik, főleg élő tippekkel, szóval aktívan figyelni kell a csoportját. Szelvényenként 50-100 ezerrel rakja a meccseket, havi szinten több millió jön neki a nyertes szelvények alapján...oké vannak vesztes szelvények is mint másnál is, de bőven pluszban jön ki havi szinten.
Napi szinten rakja ki az előző nap nyerőit bizonyítékként (vannak szelók ahol pl 100ezres tétből 1,2-1,4 millió jött...de sok szelvénye van ami több százezres nyereménnyel)
Mit kellene hogy korlátozzanak rajta?
Nem egy fogadóiroda, hanem egy férfi aki tippeket oszt meg a csoportjában, amik nagyon jó aránnyal be is jönnek.
"sok szelvénye van ami több százezres nyereménnyel"
miért?
ő gyártja a szelvényeket ?
"Napi szinten rakja ki az előző nap nyerőit bizonyítékként"
Most akkor megjátsza a tippeit egy fogadóirodában ?
Vagy csak kockáspapíron vezeti ?
Igen megjátssza a tippjeit, amit az említett fizetős csoportban közzétesz.
Van egy ingyenes csoportja, oda kb heti 1szer tesz tippeket, illetve a kételkedőknek bizonyítékként a fizetős csoport nyertes szelvényeiből egy válogatást.
1 vagyok
Még mindig aktuális az ajánlatom.
8# "Igen megjátssza a tippjeit"
Erre próbáltam a 3# hozzászólásban rákérdezni:
"2# melyik iroda ?"
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!