Ez szerintetek sem normális?
Figyelt kérdés
Kaptam ma egy olyan kérdést az iskolában hogy szűz vagyok e még
Nem nagyon tudtam rá válaszolni meg eléggé furcsán is érintett ez a dolog mivel nem számítottam erre
Én soha senkitől nem kérdeztem eddig ilyen magán témákat
Szerintem bunkó dolog
Mit gondoltok erről?
ápr. 10. 18:32
1/7 anonim válasza:
KI kérdezett ilyet?
Szerintem nem normális kérdés, erre egyetlen válasz van: semmi közöd hozzá
2/7 A kérdező kommentje:
#1: az osztálytársam
Köszönöm válaszodat ám:)
ápr. 10. 18:39
3/7 anonim válasza:
Ehhez senkinek semmi köze. Ez teljes mértékben magánügy, ami nem tartozik senkire, csak arra, akivel ezt meg szeretnéd osztani. Ez nem olyan kérdés, hogy "Mennyi az idő?", vagy hogy "Van egy tollad, mert az enyém kifogyott!". Szóval jogos a felháborodás.
4/7 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá. Nem kell és nem is szabad válaszolnod olyannak, akinek nem akarsz.
5/7 anonim válasza:
"Nem nagyon tudtam rá válaszolni"
MIért? Nem emlékszel rá?
6/7 A kérdező kommentje:
#5: azért ennyire hülye nem vagyok hogy ne emlékezzek hogy mi volt csak úgy értettem hogy nagyon furcsa érzés fogott el amikor meghallottam és ezért hirtelen nem tudtam mit mondani
A többieknek köszönöm szépen:)
ápr. 10. 19:53
7/7 anonim válasza:
Nem vagy köteles válaszolni rá. Küldd el a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!