Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A mikulás létezése bizonyított...

A mikulás létezése bizonyított! Megtudod cáfolni?

Figyelt kérdés

Most ugyan úgy fogok érvelni/ viselkedni mint e kérdés feltevője: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Az lenti elmélet a saját hittanom tudományából egy részlet, a Mikulás létezésének bizonyítékaiból:

A mikulás létezik mert láttam!

Szóval Természetesen az elmélet megcáfolhatatlan. Ha még is úgy gondolod, hogy képes vagy megcáfolni, vagy hogy logikátlan, akkor cáfold meg!

Véleményektől, kinyilatkoztatásoktól, visszakérdezésektől, érzelmi kitörésektől kíméljetek!

Válaszodat mindenképp támaszd alá logikai érvekkel!

2010. okt. 26. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De azt hiába védenéd, mert tény, hogy az én zoknim körül forog. Ha nem így gondolod, nincs miért ideírnod...(:PPP azt a sort bekéne kereteztetni, annyira lol)
2010. okt. 26. 20:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Véleményektől, kinyilatkoztatásoktól, visszakérdezésektől, érzelmi kitörésektől kíméljetek!

Válaszodat mindenképp támaszd alá logikai érvekkel!

2010. okt. 26. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
A Mikulásné is létezik, tudom mert van.
2021. nov. 15. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!