A mikulás létezése bizonyított! Megtudod cáfolni?
Most ugyan úgy fogok érvelni/ viselkedni mint e kérdés feltevője: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Az lenti elmélet a saját hittanom tudományából egy részlet, a Mikulás létezésének bizonyítékaiból:
A mikulás létezik mert láttam!
Szóval Természetesen az elmélet megcáfolhatatlan. Ha még is úgy gondolod, hogy képes vagy megcáfolni, vagy hogy logikátlan, akkor cáfold meg!
Véleményektől, kinyilatkoztatásoktól, visszakérdezésektől, érzelmi kitörésektől kíméljetek!
Válaszodat mindenképp támaszd alá logikai érvekkel!
Ez min csak terelés!
Véleményektől, kinyilatkoztatásoktól, visszakérdezésektől, érzelmi kitörésektől kíméljetek!
Válaszodat mindenképp támaszd alá logikai érvekkel!
(ugye ismerős a stílus? :D)
A mikulás azért nem létezik, mert te láttad, mivel te -aki láttad- sem létezel itt, csak úgy tűnik!
Kénytelen leszel elfogadni ezt az érvelést...
ha így gondolod, akkor nincs miért ide írnod...
(xDD)
18:09
Teljesen tisztában vagyok vele. Meglepően hasonló a kettő nem igaz? Akár védhetném azt az állítást is, hogy a világegyetem forog a bal zoknim körül. Nézőpont kérdése. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!